Chang Phurk - Thais restaurant & afhaalcentrum


Naast de cultuur, de historische plaatsen en de prachtige rustieke vakantieoorden die door menigeen al zijn bezocht, kent Thailand ook een heerlijke en weldadige keuken die nog niet door iedereen is ontdekt.


De oprichtster van restaurant Chang Phurk, een gedreven en creatieve vrouw, brengt daarverandering in door haar klanten hoogwaardige culinaire gerechten aan te bieden.


Zodra u het pand via de hotelingang betreedt, zult u verstelt staan van ons gezellig ingerichte en knusse restaurant, waar u in ongedwongen sferen kunt genieten van de heerlijke gerechten. U wordt bediend door deskundig en professioneel personeel. De menukaart is zo samengesteld dat er voor iedereen wat wils is, ook aan de vegetariërs is gedacht.


Zodra u het restaurant betreedt, treft u de ingang aan waar de afhaalgerechten besteld kunnen worden. Elke maand stellen wij voor u een nieuwe afhaalkaart samen. Op deze lijst, die met de grootste zorg is samengesteld, treft u tal van specialiteiten aan. Wij wensen u dan ook een smakelijke keus toe.


Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor speciale gelegenheden of een personeelsfeest.


Tot slot zeggen wij dan ook graag Sawasdee ka, Tot ziens in ons restaurant en afhaalcentrum Chang Phurk waar de vriendelijke ambiance en sfeervolle uitstraling een grote bijdrage levert aan een gezellig en ontspannen avondje uit.

TopNaar het begin
van deze pagina


______________