161 berichten op 17 Pagina`s
«   9    »

81 » Stephanie Alexandra
My boyfriend and I visited here in January and it was a beautiful meal and excellent service we will be visiting again soon and have recommended it to people that we know. Wish it was closer to where we live though!
commentaar: Dear Stephanie,

Thank you so much for writing a notification in our guestbook.

Although it's been a couple of months ago since you and your boyfriend came to our restaurant to have a taste of the exquisite Thai kitchen it's a great pleasure to welcome you both again for some of our finest meals.

We appreciate it a lot that the name of our restaurant has been forwarded to the people around you. We sure will give them a warm welcome too.

As for the wishing to be closer to where you guys live, you'll never know what the future brings, right?

80 » Annemie en Gaston uit Neerpelt
Beste Chang Phurk team,

Gisteren met z'n vieren heerlijk gegeten bij jullie.

Compliment aan de keuken en aan de bediening, was een leuke nieuwe ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

We geven jullie adres zeker door aan kennissen die houden net zoals wij van Thai's eten. Tot de volgende keer.
commentaar: Hallo Annemie en Gaston,

Wij vinden het altijd weer bijzonder dat ook onze zuiderburen komen genieten van de gerechten.

Zeker wanneer er toch een behoorlijk eindje moet worden gereden om te moeten ervaren hoe de gerechten uit de keuken van Midden-Thailand smaakt.

Wij staan de volgende keer weer met woord en daad, graag voor u klaar! .. Tot ziens zullen we dan maar zeggen!!

79 » Martha Everaerts uit Weert
Gisteren avond heerlijk gegeten, zoals andere keren ook.
Altijd verse producten en met liefde bereidt.
Kom gegarandeerd nog eens terug.
Met lof en dank voor de kokkin.
commentaar: Beste Martha,

Allereerst hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het blijft altijd weer een verrassing hoe onze (vaste) gasten op deze manier hun ervaringen met ons willen delen.

Wij vinden dit DE voornaamste manier om de Thaise keuken onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers. Net zoals het in Thailand zelf er aan toe gaat!

ALLES vers en met de grootst mogelijk liefde bereidt door de kok. Een betere manier om de keuken van je geboorteland in je 2e thuisland bekender te maken is eigenlijk niet voor te stellen.

Uw lof uitingen worden met veel dank in ontvangst genomen!

Graag tot de volgende keer!

78 » Sophie uit Liessel
Heerlijk gegeten! echt voor herhaling vatbaar. en de bediening ook zeer vriendelijk.
commentaar: Hallo Sophie,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek!

Het is voor ons altijd een verrassing als dit plaatsvindt.

Te meer, dat er weer tevreden gasten ons gunstig gezind zijn en hun ervaringen willen delen met anderen die onze website bezoeken.

Graag zien we u weer terug bij ons in het restaurant!

Tot dan!

77 » Saskia Lesmeister uit Weert
Inmiddels al een aantal keren eten afgehaald na een keuze te hebben gemaakt uit de afhaal-menu-kaart. Elke maand een nieuwe lijst met keuzes.
Steeds zijn we verrast hoe lekker en origineel Thais alles smaakt en ruikt.
Zeker een aanrader als je Thais wilt eten, maar dan thuis.
commentaar: Beste Saskia,

Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek. Het is toch altijd weer een verrassing!

Inderdaad zijn onze afhaal- menu-kaarten een veel bekeken onderwerp op onze website en doet het ons altijd weer een groot plezier als er meer mensen de Thaise keuken leren kennen via de afhaalgerechten. Vervolgens is de overstap met een bezoek aan het restaurant dan niet zó groot.

Sinds ons bestaan proberen wij onze gerechten zó origineel mogelijk te bereiden om een zo goed mogelijk beeld aan onze gasten te geven van de Thaise keuken, die wereldwijd bekent staat om zijn diversiteit.

Waarvoor je dan niet eens op vakantie behoeft te gaan om het eens te proberen. Thuis (aan tafel) is een prima plek om je hiermee te laten verrassen!

Graag tot ziens!

76 » roos en iwein uit overpelt
Wij hebben hier gisteren voor het eerst gegeten. SUPER!! HEERLIJK!! Echte Thaise keuken, heerlijke kruiden/ aroma's voor eerlijke prijzen. Jullie zien ons zeker terug
commentaar: Beste Roos en Iwein.

Wat leuk om ook van jullie een bericht in ons gastenboek te krijgen. Telkens is dit voor ons weer een verrassing.

Zo het ook voor jullie een verrassing is gebleken en de heerlijke en ECHTE Thaise keuken te hebben geproefd en genoten. Graag verwelkomen we jullie nog eens terug bij ons wat wij zeker als een compliment zien en ervaren!
Tot dan!

75 » Carina uit Weert
Zaterdag 12 januari samen met mijn vriendin bij jullie een heerlijk menu gegeten. Het smaakte allemaal erg lekker en mijn vriend wil nu ook graag eens komen proeven. Ik kom zeker nog een keer terug.
commentaar: Hallo Carina,

Heel erg bedankt voor het schrijven van een bericht in het gastenboek. Ondanks dat er al velen jou zijn voorgegaan, is het altijd weer een verrassing voor ons om aanvulling hierop te krijgen.

We hopen dat jou vriend ~ bij een volgend bezoek aan ons restaurant ~ de zelfde mening zal krijgen als jezelf, want menigeen denkt dat de Thaise keuken vooral pittige gerechten betreft. Zoals je al hebt kunnen ervaren is dat niet het geval. Uiteraard is het wel zó dat de mate van pittigheid per persoon kan verschillen.

Wij vinden dat dit niet mag overheersen t.o.v. de smaak van de gerechten, want dat zou erg jammer zijn.

In ieder geval ... graag tot ziens!

74 » Ospel uit Actueel
Voor ons kerstdiner hadden we voor 15 personen eten besteld. Iedereen was het er unaniem over eens, het was heel lekker en goed verzorgd. Dus voor herhaling vatbaar.
commentaar: Hallo Niek,

Hartelijk dank voor je berichtgeving in ons gastenboek.

Wij vinden het heel fijn om te lezen dat men er unaniem over eens was dat het bestelde eten lekker en er goed verzorgd uit zag. Graag zouden wij jullie ~ al dan niet in groepsverband ~ bij ons in het restaurant willen begroeten. Uiteraard zijn ook dan de gerechten met veel passie en zorg bereid en de ambiance doet de rest. Tot ziens.

73 » Esther en Kees Esser uit Wateringen
Vorige week samen met mijn partner een weekendje samen op pad. Even weg van alle hectiek. Daar hoort bij ons ook een avondje uiteten bij. Bij een echte Thais !!!
Altijd weer spannend want niet alle thaise restaurant worden bekroond met echt thais eten.In dit geval zeker weten. Het was heerlijk !!! Bijzonder lekker. Wij zijn echte liefhebbers van deze keuken en kregen ook echt lekker eten op ons bord. Ook de gastvrijheid was zeer goed. Werd goed opgelet of alles naar wens was. Proefde ook dat de andere gasten het er hetzelfde over dachten.
Jammer dat we te ver wonen maar zijn we weer een keer in de buurt dan hoeven we zeker niet na te denken waar we zullen gaan eten. Een echte aanrader !!!
commentaar: Hallo Esther & Kees, Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek! Ondanks dat velen hierin al zijn voorgegaan blijft het toch altijd weer een verrassing en een compliment voor ons. Het doet ons deugd dat jullie zo genoten hebben van onze gerechten welke zijn bereidt volgens de indentieke Thaise keuken en dat jullie het naar de zin hebben gehad, want bij ons staat ook de Thaise gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel! Kom gerust weer langs als jullie in de buurt zijn .. de deur staat altijd open! .. Tot ziens zullen we dan maar zeggen!!

72 » Henneke Poort uit Heemstede
Wij hebben op 6 mei 2012 hier gegeten. Het was helemaal T O P!! Wij zijn een grote liefhebber van de Aziatische keuken en de thaise keuken is onze favoriet. Wij hebben dus ook wel enige ervaring met thaise restaurants. Chang PhurK is een echte aanrader. Alle gerechten waren heerlijk. Echte pure smaken om je vingers bij af te likken.Buiten het eten om was ook de bediening vriendelijk en gezellig.Kortom wij hebben een perfecte avond gehad. Als wij in de buurt zijn komen wij hier zeker terug.
commentaar: Hallo Henneke en partner,

Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek! Wij zijn altijd weer verheugd wanneer er gasten vanuit het hotel bij ons komen genieten van onze Thaise gerechten. Tenslotte is het niet vanzelfsprekend. Het is voor ons altijd weer een genoegdoening als onze gasten tevreden zijn en smakelijk hebben gegeten in een gastvrije ambiance! .. Graag tot ziens.
«   9    »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2024
mgbModern Theme by mopzz