161 berichten op 17 Pagina`s
«   8    »

91 » Tiny Nieskens uit Nederweert
Wij hebben gisteren met onze groep van Aqua-joggers bij jullie gegeten.

Met 12 personen voelden wij ons van harte welkom en konden van de menukaart heerlijke dingen uitzoeken.
De "voorlichting" over pittig en niet-pittig was gelukkig prima! Het smaakte voortreffelijk en was meer dan voldoende! We hadden dankzij jullie een heel fijne avond met super tevreden mensen! Bedankt en tot ziens.
commentaar: Beste Tiny,

Allereerst dank voor je bericht in ons gastenboek.

Daarnaast is het voor ons altijd weer een "uitdaging" om voor een grote groep mensen, die niet zó bekend zijn met de Thaise keuken, enthousiast te maken voor onze gerechten.

Het bericht lezende kunnen we alleen maar blij zijn dat we daarin geslaagd zijn en hopen uiteraard op een vervolg in de toekomst.

Graag gedaan en tot ziens!

90 » ria wetzels uit veghel
We zijn gastvrij ontvangen en als fijnproevers hebben we enorm genoten van het smaakvolle eten!

Zeker een aanrader als je van Thais eten houdt!!!

JAMMIE, JAMMIE, JAMMIE!!!
commentaar: Beste Ria,

Heel erg bedankt voor je bericht in ons gastenboek. Het is voor ons altijd weer een verrassing!

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen en zodoende zich een voorstelling kunnen maken dat dit aspect in de Thaise cultuur hoog in het vaandel staat!

Daarnaast is onze avond pas geslaagd wanneer de gasten met een tevreden gevoel en nagenietend van onze gerechten huiswaarts gaan. Zo te lezen is dat zeker het geval!

Graag tot ziens!

89 » Twan & Inge uit Weert
Op zaterdag 24 augustus 2013 vierden wij onze verjaardagen en hebben jullie een heerlijk buffet voor 50 mensen verzorgd bij ons thuis; ook onze familie, vrienden en kennissen waren verrast.

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
commentaar: Beste Inge & Twan,

Allereerst hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het doet ons een groot plezier dat wij aan een dubbele verjaardagsfeest hebben mogen meewerken en zodoende ons steentje hebben bijgedragen in jullie feestvreugde.

Graag tot de volgende keer!

88 » Hennie & Aldje uit Weert
Zaterdag jl met ons zessen genoten van de Thaise keuken. We waren het er roerend over eens, hééérlijk gegeten, lekker gedronken (Singha). Absoluut voor herhaling vatbaar
commentaar: Beste Hennie & Aldje,

Allereerst heel erg bedankt voor het schrijven van een bericht in ons gastenboek. Voor ons is het altijd weer een verrassing.

Maar bovenal zijn we blij dat jullie allemaal goede herinneringen hebben overgehouden van het bezoek aan ons restaurant en onze gerechten c.q. het Thaise bier.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

87 » Dennis uit Neeroeteren
Voor ons de allereerste keer eten in een Thais restaurant en we moeten toegeven... het smaakte naar meer.
Het voorgerecht en hoofdgerecht waren zeer lekker. Misschien voor mijn vrouw iets te pikant maar daar valt altijd rekening mee te houden in de toekomst, geeft de eigenaar mee.
Zelfs het Thais bier valt goed in de smaak!
De volgende keer gaan we terug met de kinderen erbij!
Groetjes,
Dennis en Sandra
commentaar: Beste Dennis & Sandra,

Allereerst hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het is voor ons altijd weer een verrassing als "nieuwe" bezoekers van ons restaurant op zo'n manier hun waardering laten blijken. Zeker als het hier ook nog eens om onze zuiderburen gaan want dat gebeurd niet elke dag!

Graag doen we jullie, samen met de kinderen, de volgende keer bij ons begroeten en zal er zeker rekening worden gehouden met het bereiden van een minder pittig gerecht voor uw vrouw.

Uiteraard onder het genot van Thais bier en onze heerlijke wijnen zal het jullie hopelijk weer goed smaken.

Tot dan ziens!

86 » Patrick uit Venlo
Zoals gewoonlijk was het weer goed. Voor ons de beste Thai uit een wijde omtrek. Mijn vrouw wil vooral het toetje wat nergens te krijgen is. Daarvoor de groene curry met beef i.p.v. varkensvlees. Ik zoek altijd weer iets uit wat mij lekker lijkt. Nog nooit ben ik onaangenaam verrast. Het is altijd weer lekker.

We hebben gereserveerd voor de volgende keer ... dat is namelijk onze trouwdag en dat zouden we nooit doen als dit restaurant niet goed genoeg zou zijn.

Houd u van Thais (Aziatisch) eten ? Zeker 'n keer gaan
commentaar: Beste Patrick,


Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek.

Dit lezende geeft al aan dat jullie regelmatig bij ons komen eten en telkens weer van onze heerlijkheden genieten!

Het doet ons altijd goed dat onze gasten met een voldaan gevoel huiswaarts gaan en zeker nadat onze gerechten weer het bekende engeltje tevoorschijn heeft laten komen

Verguld zijn we met uw compliment, daar we altijd er naar streven om t.a.v. de kwaliteit (en daarmee onze naamsbekendheid) steeds meer klandizie aan te trekken.

Het feit dat jullie, samen met nog meer gasten uit een andere gedeelte van Limburg komen, onderstreept dat we op de goede weg zijn en daar zijn we erg blij mee.

Wanneer ons restaurant óók nog eens het decor is (of gaat worden) van een heugelijk feit, dan is dat voor ons "de slagroom op het toetje"

Tot dan zullen we maar zeggen!!

85 » Tinie & Fred uit Budel-schoot
zondag 16-06 voor de eerste keer bij jullie geweest, maar dat zal zeker niet de laatste keer zijn geweest!! Eten is heerlijk en de bediening is zeer vriendelijk! Bedankt voor jullie gastvrijheid.
commentaar: Beste Tinie & Fred,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek!

We zijn blij dat jullie bezoek aan ons restaurant vanwege onze gastvrijheid, maar bovenal onze gerechten een vervolg in de toekomst zal gaan krijgen.

Hopelijk zal ook dan de gekozen heerlijkheden, u beiden wederom verrassen, zodat u weer met een tevreden gevoel huiswaarts gaat.

Graag tot ziens!

84 » karin duijsters uit weert
Afgelopen zaterdag hebben we weer heerlijk gegeten. Super lekker en alles vers. De bediening is erg vriendelijk. Een dikke 10.
commentaar: Hallo Karin!

Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek.

Ondanks dat we weten dat jullie bij ons regelmatig komen eten en altijd genieten van onze gerechten vinden wij het tóch 'n verrassing om een bevestiging daarvan terug te vinden in het gastenboek.

Kortom, wij zijn pas tevreden .. als jullie dat ook zijn!!

Graag tot ziens!

83 » mozaineke
Afgelopen zaterdag met 7 dames bij jullie gegeten. het was erg lekker. We hebben genoten. Zeer gastvrij en welkom geheten en het zag er erg mooi uit. Dank jullie wel. ( 1 pepertje is toch wel heet) Maar wel lekker.
commentaar: Hallo Ineke,

Eindelijk was het er toch van gekomen hé, wat helaas in december 2012 geen doorgang kon vinden! .. De tijd vliegt voorbij voordat je daar erg in hebt!

Het bekende gezegde "Wat in het vat zit dat verzuurd niet" geldt zeker hier voor, maar gelukkig niet voor onze gerechten.

We zijn blij dat alle dames van onze heerlijkheden, ondanks het ene pepertje, hebben genoten en hopen jullie nogmaals in de nabije toekomst te kunnen begroeten. Graag tot dan.

82 » Robbin Elliott uit UK, South Wales
Best Thai food I have had and I travel all the UK and most of Europe. Top marks, make a point of calling in to the Chang Phurk if you are in holland
commentaar: Dear Robbin,

Thank you so much for your message on our guestbook. What a surprise it is to recommend us in the way you did! .. We're VERY proud of that! .. Please visit us when you're around. It would be our pleasure to welcome you again!
«   8    »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2024
mgbModern Theme by mopzz