161 berichten op 17 Pagina`s
«   10    »

71 » Maurice van der Vegt uit Weert
Wat een lekker eten hoor. Ik krijg er gewoon kippenvel van als ik aan jullie denk. Pas had ik bij jullie gegeten en toen heb ik de ganse avond kippenvel gehad. Normaal moet ik heel vaak naar de wc als ik Aziatisch eet maar nu helemaal niet meer. Ook een heele mooie website hoor. Groeten Maurice en Aldertje uit Weert.
commentaar: Beste Maurice & Aldertje, Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek! .. we vinden het geweldig om te lezen dat je van ons eten zo lekker kan genieten zonder enige sanitaire ongemakken. Dat doet ons veel deugd en hopen we dat dit aanleiding is voor herhaaldelijk bezoek aan ons restaurant. Graag tot ziens.

70 » Roel uit Nederweert
Te gek, een Thai zo dicht bij huis! Voorheen moesten we steeds een stukkie rijden, nu hoeven we nog maar 3 minuten te wandelen. En het eten is ook nog eens om van te watertanden; echt lékker. Aanradertje!
commentaar: Beste Roel,

Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek! .. Nu we inderdaad in Nederweert zijn gevestigd zal het voor menigeen een "thuiswedstrijd" zijn! Zeker omdat, toen we nog in Asten zaten, daar ook gasten kwamen vanuit regio Weert/Nederweert. Nu is het andersom en hopen we in de toekomst te kunnen blijven. We zijn blij dat het eten ook goed bevallen is en hierdoor een stukje Thailand dichterbij te brengen! Graag tot ziens!

69 » Irma en Wim de Veer uit Almere
Lieve ondernemers,
Wij zijn ten eerste ontzettend vriendelijk ontvangen in jullie kleine maar gezellig restaurant. De kleinschaligheid maakt het heel persoonlijk. Informatie over de gerechten, het advies welk gerecht ons zou bevallen en het advies daarbij : fantastisch. Daarbij konden wij makkelijk, gratis parkeren en hebben wij een zeer prettige avond gehad en zullen zeker terugkomen!
Wij wensen jullie heel veel succes toe!
Wim en Irma
commentaar: hallo Irma & Wim, Als ik het goed heb zijn jullie de 1e hotelgasten die ons op gastenboek een bericht achterlaten. Wij vinden het altijd geweldig als de gasten van het hotel ook bij ons komen eten! .. en daar hoort uiteraard de gastvrijheid bij die de Thaise cultuur gewend is. Wanneer de gasten genieten van ons eten en van de gehele entourage is het voor ons ook een geslaagde avond en kunnen we alleen maar hopen dat er een vervolg zal komen. Graag tot ziens. vr.gr. Koos

68 » Simone uit Nederweert
Doet u ook bezorgen??? haha... nee hoor niet nodig, we komen het liever bij jullie nuttigen!!! Het was voor ons ook de eerste keer dat we de Thaise keuken proefden en we waren allemaal blij verrast!! Heerlijk gegeten en we zeggen het zeker voort! Dank voor de gezelligheid en de tafel voor 8 die jullie nog in orde hebben kunnen maken. Volgende keer doen we zeker reserveren!!! Groeten van de fam. Saes en fam. Sluijters!
commentaar: Uhmm, .. helaas bezorgen we nog niet aan huis Simone .. jammer hé? .. maar in plaats daar van zien we jullie graag weer bij ons aan tafel komen. Het is dan weliswaar geen verrassing meer, maar desalniettemin hopen we toch dat het weer goed zal smaken en natuurlijk volgens de Thaise gezelligheid en gastvrijheid! Gezien de toeloop van gasten om bij ons te komen eten zou het zeker niet onverstandig zijn om van te voren te reserveren!! . Graag tot ziens .. M.vr.gr. Koos

67 » John uit Nederweert Eind
In het Weekblad voor Nederweert had ik gelezen dat er een Thais restaurant geopend is in Nederweert. Ondanks het feit dat ik de Thaise keuken niet ken gelijk de stap gezet. Geen spijt van gekregen! Het eten was voortreffelijk en de gastvrijheid prijzenswaardig!
Na het verhaal van een van de eigenaren aangehoord te hebben snapte ik ook waarom het restaurant nog geen Thaise sfeer uitstraalt. Als genoeg mensen de weg naar het restaurant weten te vinden dan weet ik zeker dat de Thaise sfeer er zo is! Sluit je ogen en geniet van het heerlijke eten: je waant je vast en zeker in Thailand. Ik raad het iedereen aan om het een keer te proberen!
commentaar: Beste John,

hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek. We zijn inderdaad vanaf 1 mei 2011 in Nederweert begonnen met het exploiteren van ons restaurant in een hele andere opzet van de locatie. Dat betekende dus ook een verandering qua interieur. Wat gelukkig niet weg neemt de kwaliteit van onze gerechten die wij altijd voor ogen hebben. De sfeer komt er vanzelf wel, samen met de gasten die ons restaurant komen bezoeken.
In ieder geval .. hopelijk tot ziens. M.vr.gr. Koos

66 » johan en rianne uit deurne
We vinden het jammer dat jullie Asten gaan verlaten.Het voelde als een stukje Thailand in de buurt!!
Niet alleen vanwegen het eten maar zeker ook vanwegen jullie kwamen we graag. Maar we komen zeker een keer naar de nieuwe locatie.
Veel Succes, johan en Rianne
commentaar: Hallo Johan & Rianne, Wij vinden het ook jammer om na zo'n lange tijd Asten te verlaten daar wij in deze periode veel vaste klanten hebben opgedaan waar jullie ook toe behoorden en altijd plezierig en leuk contact hebben wat dan ook als iets "eigens" aanvoelt! .. Natuurlijk zouden we het héél erg leuk vinden als jullie ook onze nieuwe locatie komen bezoeken en wederom in Thaise sferen komen genieten van onze gerechten en even kunnen bij kletsen. Tot ziens in Nederweert. Vr.gr. Koos

65 » anne uit nederweert
Wij zijn al div.x in Asten bij jullie gewezen eten.Niet te geloven dat jullie bij ons om de hoek gaan beginnen.We zullen jullie regelmatig bezoeken en natuurlijk zeker promoten in ons dorp.
Gauw tot ziens!!!!! ziens!!!
commentaar: Beste Anne, wat leuk dat jullie vanuit Nederweert al diverse keren bij ons zijn komen eten en dat onze gerechten goed in de smaak vallen. Des te fijner is het dan om ons in Nederweert regelmatig te bezoeken. Uiteraard vinden wij het geweldig dat jullie voor ons de nodige PR willen verzorgen. Alvast bijvoorbaat dank. Vr.gr. Koos

64 » M en W Curvers uit Nederweert
Beste mensen,
Welkom in Nederweert.
Ik hoorde dat jullie hier een thais restaurant gaan beginnen. Super, want ik ben helemaal dol op thais eten. Hebben onlangs nog in Brugge een thais restaurant opgezocht. Heerlijk. Veel succes.
commentaar: Beste mensen, wat leuk om alvast een welkom bericht te ontvangen in ons gastenboek. Inderdaad gaan we onze deuren openen per 1 mei 2011 en hopen op een succesvolle periode in Nederweert. Graag zien we u tegemoet in ons restaurant. M.vr.gr. Koos

63 » Anita en Henk Verspeek uit Asten
Al tientallen keren hebben wij geweldig lekker bij jullie gegeten. Een keer zelfs hebben we de hele zaak afgehuurd!
Vrienden van ons, maakten er ons op attent dat we nog nooit in het gastenboek hadden geschreven. Inderdaad, dus bij deze!
Vele andere vrienden en kennissen hebben we enthousiast kunnen maken voor dit geweldige restaurant. Met name de menu's met Panga en onlangs het menu "Siam" zijn echte aanraders. Door plannen van eigenaar van het pand dreigt onder de sloophamer te verdwijnen. Wie weet een goed en betaalbare locatie voor onze Thaise vrienden, want dit eten kunnen we simpelweg niet meer missen!
commentaar: Hallo luitjes, tja .. we misten jullie bericht in ons gastenboek al, maar gelukkig zijn er weer andere vaste gasten die ons in de herinnering brengen . Desondanks zijn we altijd weer blij verrast als er via jullie nog meer vrienden en kennissen warm worden gemaakt om bij ons te komen eten en genieten van onze heerlijke gerechten. Dus zou ik zo zeggen; tot de volgende keer! vr.gr. Koos

62 » det, jack en daan uit heeze
Wij hebben vorige maand bij jullie zo lekker gegeten, we zijn helemaal blij dat we weer een klein gezellig thais restaurantje gevonden hebben wat helemaal naar onze smaak is. klopt het dat jullie daar weg gaan?
commentaar: Beste mensen, Hartelijk dank voor uw berichtgeving en medeleven. Dat er iets staat te gebeuren is 'n ding wat zeker is, maar wannéér is de grote vraag! Voor ons is het allemaal nog onduidelijk en wachten we rustig af wat ons te wachten staat. vr.gr. Koos
«   10    »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2024
mgbModern Theme by mopzz