137 berichten op 14 Pagina`s
   1   »

137 » Debby, Tiarah en Marianne uit Someren
Afgelopen weekend zijn we voor het eerst gaan eten in Thais restaurant Chang Phurk.

Een knus, klein (huiskamer idee) restaurant met heerlijk eten! Ook de bediening is goed, vriendelijk en wanneer je wat meer uitleg wilt over de gerechten nemen ze de tijd om het uit te leggen en te adviseren.

Dit restaurant is zeker voor herhaling vatbaar en we komen ook zeker vaker terug.

Bedankt voor de heerlijke avond!
commentaar: Beste dames,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het is voor ons altijd weer een verrassing als onze gasten de moeite willen nemen om een recensie hiervoor te schrijven, net zoals velen al zijn voorgegaan. Doch zien we dit niet als een vanzelfsprekendheid.

Wat wij natuurlijk wél vanzelfsprekend vinden is dat onze gerechten met de meeste zorg, aandacht en liefdevol wordt klaargemaakt en dit bij u opvalt wanneer er van de gerechten wordt genoten.

Als dan ook nog eens de bediening geheel naar uw wens is, kunnen wij alleen maar blij zijn, met het feit dat uw bezoek aan ons restaurant meer dan waard is gebleken en voor herhaling vatbaar is.

Graag tot ziens .. zullen we dan maar zeggen!!

136 » Jochem uit Weert
Afgelopen vrijdag voor het eerst gaan eten. Zeer vriendelijke en flexibele bediening, alles is mogelijk! Eten was heerlijk!
We hadden een aantal tegenvallende ervaringen bij Thaise restaurants in Eindhoven, Sittard en Maastricht en dachten nooit meer een restaurant te vinden zoals ons favoriete Thaise restaurant in Den Haag. Afgelopen vrijdag hebben we echter ons nieuwe favoriete restaurant gevonden!!!! Tot snel!
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het doet ons goed te lezen dat u wederom een favoriete Thais restaurant heeft gevonden en dat zelfs niet ver van uw woonplaats vandaan!

Wetende dat ons restaurant in de nabije omgeving ligt gaat voor uw de gezegde "Wat je van ver haalt is lekker" nu vast niet op

De wens is de vader van de gedachten, wordt wel eens gezegd, dus in dat geval is dit voor u óók in vervulling gegaan .. en zien wij u graag bij ons terug.

Tot ziens!

135 » Tessa en Grad uit Geleen/Horst
Op zoek naar een Thai voor ons jubileum kwamen we uit bij deze vriendelijke mensen.

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg! De service was super, men is heel flexibel en bereid rekening te houden met jouw wensen.

Voor ons een beetje uit de richting maar vanaf nu het omrijden meer dan waard!
commentaar: Beste Tessa & Grad,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Wij zijn inderdaad niet direct om de hoek gesitueerd dat u lopend bij ons kunt aankomen en gezien uw woonplaats ook niet voor de hand liggend dit te doen

Het feit dat, ondanks de reistijd, er van onze gerechten heerlijk genoten is en de ongedwongen, prettige sfeer er mede de oorzaak van is dat u een onvergetelijke avond heeft gehad is voor ons al heel wat waard.

We kunnen alleen maar hopen dat uw auto ooit nog eens deze kant op komt. Tot dan ziens zullen we dan maar zeggen!

134 » Sonnemans uit Nederweert
Ik kom met enige regelmaat dineren.
Erg goede Thai. Smaken zijn heel goed en de hoeveelheden kloppen. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Absolute aanrader.
commentaar: Beste familie Sonnemans,

Dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het klopt dat u regelmatig bij ons komt dineren en daar zijn wij uiteraard blij mee want dat betekent dat tevredenheid over onze gerechten mensen bij ons terugbrengen.

Wij vinden dat een blijk van waardering en schenkt ons vertrouwen dat we op de goede weg zijn.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

133 » Rob & Ilona uit Ospel
Wij hebben hier vandaag voor het eerst gegeten, het was heerlijk!

In het verleden wel een keer een menu afgehaald, was toen ook heerlijk. En dat voor een hele fijne prijs. Prijs/kwaliteit staat het met stip op nummer 1. Gegarandeerd in onze top 3 van restaurants waar we geregeld (zullen) gaan eten.
commentaar: Beste Ilona & Rob,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is ons niet vreemd dat menig bezoeker éérst de afhaalmenu's hebben geprobeerd voordat men de stap neemt om in ons restaurant te komen eten. Anderzijds is dit ook geen vanzelfsprekendheid en waarderen wij ELK bezoek aan die men aan ons brengt.

Wanneer wij dan óók nog eens in een persoonlijke top 3 van restaurants worden geplaatst, die regelmatig bezocht (gaan) worden, kunnen wij daar alleen maar trots op zijn en spreken wij graag hierbij onze waardering hiervoor uit.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

132 » Djurre, Guy en Maayke Stoové
Wij zij vanavond gaan kijken, na een tip van een buurman.

Er werd ons een tafeltje aangeboden ondanks dat we niet hadden gereserveerd, dit werd super geregeld.
Het werd een heerlijke, rustige, smakelijke, vriendelijke ervaring.
Het is een klein, soort van huiskamer, restaurant. Dit maakt 't meteen al heel sfeervol.

Alles ging rustig, vriendelijk en gemoedelijk in combinatie met heerlijk eten.
Wij komen zeker terug!
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Wij zijn inderdaad een kleinschalig restaurant en bestaat de kans dat er, bij een niet-reservering, geen plaats is. Desalniettemin zouden wij graag iedereen laten kennismaken de onze gastvrijheid maar laat de werkelijkheid ons dit regelmatig niet toe.

Wij willen ons kenmerken als een gemoedelijk en gezellig restaurant, waar de kwaliteit van de gerechten hoog in het vaandel staan.

Wanneer wij een bericht als deze in ons gastenboek terugvinden kunnen we alleen maar blij zijn, dat dit ook bij de bezoeker is opgemerkt.

Graag tot ziens.

131 » Stela olariu van't hul uit Heeze
Wij zijn daar net wezen eten. Het eten was heerlijk, de personeel was super gastvriendelijk, de prijs was acceptabel dus we zijn dik tevreden.
commentaar: Beste Stela,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Wij zijn aangenaam verrast met een snelle vermelding er van. Uw bezoek aan ons restaurant staat ons nog bij als de dag van gisteren

Wanneer onze gasten een fijne tijd hebben en een goede ervaring op doen met onze gerechten dan stemt ons dat zeer tevreden. We kunnen dan alleen maar hopen dat het voor herhaling vatbaar is.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

130 » Miranda en Gerard uit Sterksel
Na aanraden van een kennis zijn we gister hier wezen eten. Wat opvalt is de goede en erg vriendelijke bediening. Ze denken echt met je mee en geven goed advies. En dan het eten; erg lekker, de smaken zijn goed in balans en om je vingers bij op te eten. Zeker met de augustus actie ook zeer goed betaalbaar. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar, bedankt
commentaar: Beste Miranda & Gerard,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het blijkt wel weer, dat mond tot mond reclame de beste manier is om onze klantenkring te doen laten groeien. Als dan óók nog eens de referenties kloppen met de realiteit, dan kunnen wij daar niets anders dan blij mee zijn. Zéker wanneer wij onze gasten na verloop van tijd, weer mogen begroeten.

Graag tot ziens!

129 » Tessa
Leuk restaurant, goed eten
commentaar: Beste Tessa,

Hartelijk dank voor het kort, maar krachtige bericht in ons gastenboek.

Het spreekt van zelf dat we hier óók blij mee zijn en zien u graag weer terug bij ons.

Tot dan ziens!

128 » Steffie
Gisteren heerlijk met z'n drietjes gegeten bij de Witte Olifant. Het eten was erg lekker, leuke bediening, we hebben een hele gezellige avond gehad. Ze gaan ons er zeker vaker zien!!
commentaar: Beste Steffie,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Inderdaad is onze naam vertaald in het Nederlands "Witte Olifant" .. wat tevens ook "uniek" is. Dat voornemen willen wij ook graag uitstralen qua eten, bediening en gezelligheid c.q. gastvrijheid.

Wanneer dit alles leidt tot een hernieuwd bezoek aan ons restaurant dan kunnen we niets anders dan tevreden en trots zijn.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2017
mgbModern Theme by mopzz