111 berichten op 12 Pagina`s
   1   »

111 » Anita uit Ommel
Op woensdag het actie 3 - gangen menu gegeten. Eigen keuze van de kaart, we hadden elk een ander gerecht en alles smaakte even lekker. Heerlijke kruiden en niet te zout. Genoeg keuze, ruime porties toch lekker genoeg om de schaaltjes nagenoeg leeg te eten. Qua scherpte gerechten neutraal of met "1 pepertje" Voor mij een lekkere kennismaking met de Thaise keuken.
commentaar: Beste Anita,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek. Het is en blijft voor ons altijd weer een verrassing.

Net zoals uw bezoek aan ons restaurant waar er genoten is van de woensdag actie, t.w. het 3-gangen menu.

Nog lang niet iedereen weet hoe de Thaise gerechten smaken en is het daarom zeker de moeite waard om van onze actie gebruik te maken en jezelf te verwennen met wat de Thaise keuken te bieden heeft.

Voor elk wat wils zeggen we dan maar; óók qua pittigheid geldt deze regel zeker. Uiteindelijk kan dit per persoon variëren, maar dat is een gewenning.

Wij zijn blij dat uw kennismaking met de Thaise keuken een goede ervaring is geweest en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten.

Graag tot ziens.

110 » Familie Smeets uit Weert
Het was heerlijk! Een echte aanrader. Alles vers en ruim voldoende.
We zijn door kennissen geattendeerd op jullie restaurant en hebben afgehaald. Dit is prima bevallen en we bestellen zeker nog een keer
commentaar: Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het gebeurt niet vaak dat er vanwege onze afhaalgerechten een bericht wordt geschreven, maar uiteraard zijn ook deze van harte welkom.

Wij zijn blij dat het u bijzonder goed heeft gesmaakt en zien wij u graag terug bij onze afhaalservice .. als u eventueel nog meer overheerlijke gerechten wilt eten kunnen wij uw een bezoek aan ons restaurant zeker aanraden, daar er veel van uw voorgangers deze "stap" naar volle tevredenheid hebben gedaan.

Uiteraard is elk bezoek aan ons restaurant, in welke vorm dan ook, bijzonder gewaardeerd.

Graag tot ziens.

109 » Annelies
Gisteren met een vriendin heerlijk gegeten!! We waren moe na een lange studiedag en redelijk hongerig. Het duurde wel even voordat het hoofdgerecht kwam, omdat het druk was en er zoveel zorg aan wordt besteed en mogelijk speelde de onverwachte controle in de keuken ook een rol. Maar ik vind meer dan een uur wachten toch te lang. En als het zo vol zit is het op den duur ook vermoeiend door al het geluid dat alle gasten logischerwijs bij elkaar produceren. Ik zou zeker graag terug willen komen, omdat er een goede, attente, liefdevolle sfeer hangt en misschien zou ik, als het kan, dan bij het reserveren mijn menu alvast doorgeven, dan ben ik de eerste Veel succes met de zaak en hartelijke groet.
commentaar: Beste Annelies,

Allereerst bedankt voor uw bericht in ons gastenboek.

Bij deze ook oprecht onze verontschuldiging voor het lange wachten, zoals hierin beschreven, wat zeker niet onze bedoeling is geweest.

Maar wanneer de Keuringsdienst van Waren onaangekondigd op een zeer drukke avond binnen komt vallen dan kan en mag de hoofdverantwoordelijk, die tevens topkok en eigenaresse van het restaurant is, deze niet negeren.
Dit houdt o.a. in dat er met woord en daad uitleg dient te worden gegeven over de bereidingswijze van gerechten als mede het gebruik en uitleg van apparatuur en handgereedschappen t.a.v. de wettelijke HACCP eisen die hiervoor zijn, bedoeld voor uw veiligheid en welzijn.

Voordeel voor u als klant en prettig voor ons; het restaurant waarin u verbleef is door de KvW veilig en goed bevonden, zodat u als klant met een gerust hart bij ons kan (komen) eten.

Ofschoon u aangeeft om tevens bij het reserveren uw menu door te geven om zodoende niet te lang te behoeven te wachten, is misschien een oplossing, echter dit blijft discussie punt, wat als door welke reden dan ook, u veel te laat komt een opgewarmd menu krijgt opgediend en daar zit, denken wij, niemand op te wachten.

Alles wordt vers bereid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, het spreekt voor zich dat wij dit graag zo willen houden.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

108 » Resie en Bart uit Nederweert
Heerlijk eten, bereid door een zeer deskundige kok. Gezellig vertoeven en zeer vriendelijke bediening.
Wij komen hier met grote regelmaat en genieten met volle teugen van de Thaise keuken.
Uitgebreide kaart en prijs/kwaliteitsverhouding is prima.
Complimenten aan de uitbaters.
commentaar: hallo Resie & Bart,

Wat leuk om óók van jullie een bericht in ons gastenboek te zien verschijnen!

Voor zover wij ons kunnen herinneren komen jullie al sinds de verhuizing naar Nederweert (mei 2011) bij ons en zoals je zelf al aangeeft met grote regelmaat eten. Het vertrouwen wat jullie hiermee "uitspreken" is voor ons heel belangrijk en een bevestiging dat onze gerechten het bekende engeltje nog steeds zijn "werk" laat doen . Uiteraard hopen wij jullie nog héél lang te mogen begroeten en spreken. Tot ziens!!

107 » Cary uit Den Haag
Op zaterdagavond met mijn zus en zwager, die het restaurant al sinds het in Asten zat kennen, bij de Chang Phurk gaan eten. Thailand is mijn tweede home country en ik eet veel Thais daarom durf ik hier te zeggen dat het eten in een woord fantastisch was; de echte Bangkok keuken.

Met veel liefde en ervaring wordt het eten vers bereidt en ik heb heel erg van de verschillende smaken genoten. Kom hier zeer zeker terug. Dit is zeker geen eenmalige ervaring.
commentaar: Beste Cary,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is al weer 3½ jaar geleden dat we vanuit Asten naar Nederweert zijn vertrokken. Desalniettemin hebben veel vaste gasten die in Asten ons restaurant bezochten, ook ons hier weer hebben gevonden.

Het concept, waar wij bekend mee zijn geworden hebben we uiteraard meegenomen en kunnen wij met gepaste trots zeggen dat we daar heel erg blij mee zijn en zo te lezen onze gasten ook .

Graag zien we u ook weer terug in ons restaurant.

106 » johan en rianne uit deurne
Weer heerlijk gegeten met grote broer! Met onze ogen dicht voelt het als of we in Thailand zijn.
We komen snel weer terug om weer heerlijk te genieten.
kap kun ka
commentaar: Beste Johan & Rianne,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het was al even wat geleden dat jullie bij ons zijn geweest maar gelukkig is het er weer van gekomen. Zeker als je iemand van de familie van onze gerechten wil laten genieten en van wat ik van je broer heb begrepen, is het precies zoals hij zich dat heeft voorgesteld. Wij vinden dat heel erg fijn en hopen jullie snel weer eens te zien.

105 » Jan Brouns uit Weert
Een hele fijne 65ste verjaardag met de familie afgesloten met een heerlijk diner bij Chang Phurk.

We waren met een grote groep (16 personen) men had mooi versierd en onze vriendelijke gastheer had voor een mooie gezellige tafelindeling gezorgd. Het was wel spannend; 10 personen uit onze groep kende de Thaise keuken niet maar waren super blij verrast. Met de hele groep zeer goed en lekker gegeten.

Chang Phurk een grote pluim van ons allemaal. Wij kunnen echt ieder aanraden om hier te gaan dineren. Onze nieuwkomers in de groep zijn overstag wat betreft de Thaise keuken en natuurlijk de vriendelijke en goede uitleg over de gerechten door onze gastheer.

We hebben een super leuke gezellige avond gehad in jullie gezellig knus restaurant. Nogmaals, dank je wel voor het lekkere eten, gastvrijheid en mooie afsluiting van onze verjaardag.

We komen gauw weer aan om te genieten van jullie lekkere gerechten.

Groetjes en tot ziens, Jan en Annemieke
commentaar: Beste Jan & Annemieke,

Heel hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Ondanks dat het niet de eerste keer is dat wij een grote groep mogen ontvangen in ons restaurant, blijft het altijd weer een spannend gebeuren, want er zullen altijd gasten bij zijn die nimmer de Thaise keuken hebben geprobeerd en wellicht een bepaald beeld of schrik hebben voor de "hete" gerechten.

Gelukkig konden we hen over de streep trekken en overtuigen dat er ook milde gerechten worden geserveerd, maar qua smaak, authentiek zoals dat in centraal Thailand wordt gegeten.

Daarnaast vinden wij het altijd fijn als er zoveel tevreden gasten zijn en zeker op een bijzonder moment als een 65ste verjaardag, wat altijd een memorabel is en met fijne gedachten hiernaar wordt teruggekeken.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

104 » Dunja uit Eindhoven
Wij hebben hier vorige week super lekker gegeten!! Wij waren hier met 6 personen en ieder van ons ging tevreden naar huis
De gerechten zagen er prachtig uit en het smaakte perfect! Ik heb niks op het eten aan te merken.

De bediening was goed, wij hebben niet te lang hoeven wachten op ons eten en/of drinken.

Wij zullen zeker nog eens terugkomen. Ga zo door Chang Phurk!

Met vriendelijke groet,

Dunja
commentaar: Beste Dunja,

Heel hartelijk bedankt voor je bericht in ons gastenboek.

Wij zijn blij om te lezen dat jullie bezoek aan ons restaurant door iedereen (en vanwege verschillende aspecten) als een positieve ervaring werd bezien.

Wanneer wij jullie ook nog eens kunnen begroeten bij een volgend bezoek, dan is dit wederom een bevestiging dat we nog steeds op de goede weg zijn om onze gasten een gezellige avond te bezorgen.

Graag tot ziens!

103 » Jacques en Toos uit Weert
Wij hebben hier met 6 personen erg lekker gegeten. Een beetje Thailand geproefd voor onze eerste a.s. Thailand vakantie.
commentaar: Beste Jacques & Toos,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij hopen dat onze heerlijkheden jullie een goede voorstelling hebben gegeven van het eten die je in Thailand in veel restaurants kan verwachten en dat bij terugkomst van jullie eerste vakantie ons het een en ander komt vertellen!

Wij wensen jullie heel veel vakantie plezier!

102 » kathleen en robrecht uit neerpelt
Zeer lekker gegeten met een goede bediening.

Zeer groot pluspunt is de grote keuze aan vegetarische gerechten.

Prijs/kwaliteit 10/10.
commentaar: Beste Kathleen & Robrecht,

Heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het doet ons altijd weer goed wanneer wij ook onze zuiderburen in ons restaurant mogen begroeten en ook bekend kunnen worden in het mooie België.

Veel landgenoten zijn jullie al voorgegaan om van onze, al dan niet vegetarische heerlijkheden te genieten en daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

In ieders geval tot ziens!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2015
mgbModern Theme by mopzz