133 berichten op 14 Pagina`s
   1   »

133 » Rob & Ilona uit Ospel
Wij hebben hier vandaag voor het eerst gegeten, het was heerlijk!

In het verleden wel een keer een menu afgehaald, was toen ook heerlijk. En dat voor een hele fijne prijs. Prijs/kwaliteit staat het met stip op nummer 1. Gegarandeerd in onze top 3 van restaurants waar we geregeld (zullen) gaan eten.
commentaar: Beste Ilona & Rob,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is ons niet vreemd dat menig bezoeker éérst de afhaalmenu's hebben geprobeerd voordat men de stap neemt om in ons restaurant te komen eten. Anderzijds is dit ook geen vanzelfsprekendheid en waarderen wij ELK bezoek aan die men aan ons brengt.

Wanneer wij dan óók nog eens in een persoonlijke top 3 van restaurants worden geplaatst, die regelmatig bezocht (gaan) worden, kunnen wij daar alleen maar trots op zijn en spreken wij graag hierbij onze waardering hiervoor uit.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

132 » Djurre, Guy en Maayke Stoové
Wij zij vanavond gaan kijken, na een tip van een buurman.

Er werd ons een tafeltje aangeboden ondanks dat we niet hadden gereserveerd, dit werd super geregeld.
Het werd een heerlijke, rustige, smakelijke, vriendelijke ervaring.
Het is een klein, soort van huiskamer, restaurant. Dit maakt 't meteen al heel sfeervol.

Alles ging rustig, vriendelijk en gemoedelijk in combinatie met heerlijk eten.
Wij komen zeker terug!
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Wij zijn inderdaad een kleinschalig restaurant en bestaat de kans dat er, bij een niet-reservering, geen plaats is. Desalniettemin zouden wij graag iedereen laten kennismaken de onze gastvrijheid maar laat de werkelijkheid ons dit regelmatig niet toe.

Wij willen ons kenmerken als een gemoedelijk en gezellig restaurant, waar de kwaliteit van de gerechten hoog in het vaandel staan.

Wanneer wij een bericht als deze in ons gastenboek terugvinden kunnen we alleen maar blij zijn, dat dit ook bij de bezoeker is opgemerkt.

Graag tot ziens.

131 » Stela olariu van't hul uit Heeze
Wij zijn daar net wezen eten. Het eten was heerlijk, de personeel was super gastvriendelijk, de prijs was acceptabel dus we zijn dik tevreden.
commentaar: Beste Stela,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Wij zijn aangenaam verrast met een snelle vermelding er van. Uw bezoek aan ons restaurant staat ons nog bij als de dag van gisteren

Wanneer onze gasten een fijne tijd hebben en een goede ervaring op doen met onze gerechten dan stemt ons dat zeer tevreden. We kunnen dan alleen maar hopen dat het voor herhaling vatbaar is.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

130 » Miranda en Gerard uit Sterksel
Na aanraden van een kennis zijn we gister hier wezen eten. Wat opvalt is de goede en erg vriendelijke bediening. Ze denken echt met je mee en geven goed advies. En dan het eten; erg lekker, de smaken zijn goed in balans en om je vingers bij op te eten. Zeker met de augustus actie ook zeer goed betaalbaar. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar, bedankt
commentaar: Beste Miranda & Gerard,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het blijkt wel weer, dat mond tot mond reclame de beste manier is om onze klantenkring te doen laten groeien. Als dan óók nog eens de referenties kloppen met de realiteit, dan kunnen wij daar niets anders dan blij mee zijn. Zéker wanneer wij onze gasten na verloop van tijd, weer mogen begroeten.

Graag tot ziens!

129 » Tessa
Leuk restaurant, goed eten
commentaar: Beste Tessa,

Hartelijk dank voor het kort, maar krachtige bericht in ons gastenboek.

Het spreekt van zelf dat we hier óók blij mee zijn en zien u graag weer terug bij ons.

Tot dan ziens!

128 » Steffie
Gisteren heerlijk met z'n drietjes gegeten bij de Witte Olifant. Het eten was erg lekker, leuke bediening, we hebben een hele gezellige avond gehad. Ze gaan ons er zeker vaker zien!!
commentaar: Beste Steffie,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Inderdaad is onze naam vertaald in het Nederlands "Witte Olifant" .. wat tevens ook "uniek" is. Dat voornemen willen wij ook graag uitstralen qua eten, bediening en gezelligheid c.q. gastvrijheid.

Wanneer dit alles leidt tot een hernieuwd bezoek aan ons restaurant dan kunnen we niets anders dan tevreden en trots zijn.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

127 » Oscar en Ria uit Altweerterheide
We hebben heerlijk gegeten in jullie knusse restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar!
commentaar: Beste Ria & Oscar,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij vinden het fijn als onze gasten met een goed gevoel en positieve indruk huiswaarts gaan en zeker als hierdoor een bezoek aan ons restaurant voor herhaling vatbaar is.

Graag tot ziens!

126 » Anja en Stefan uit Asten
Hoi Tui en Koos
Van Harte Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van jullie restaurant "Chang Phurk".
In Asten ontstaan en in Nederweert verder gegaan en wij waren erbij, Chapeau!
Voor in de toekomst wensen wij jullie nog heel veel geluk en succes toe!
Groeten van de Burgjes
commentaar: Hallo Anja & Stefan,

Heel hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het is inderdaad al weer 10 jaar geleden dat we in Asten zijn begonnen en de enorme klus wat hiermee samen is gegaan. Als "peetouders" van het project hebben jullie ons toen op alle fronten bijgestaan. Zó ook met de verhuizing naar Nederweert in mei 2011.

Wij vinden het héél bijzonder dit te kunnen en mogen memoreren en zijn daar jullie erg dankbaar voor. Wat met recht als "peetouders" van Chang Phurk betiteld kan en mag worden.

Tot spoedig ziens!

125 » Sap uit Amsterdam
Wie regelmatig over de A2 ter hoogte van Nederweert rijdt wordt gelokt door de grote M van McDonalds om daar niet vullend onecht eten naar binnen te werken.

Neem eens het initiatief om verder te kijken en te ontdekken dat op de Beuldersweg 21 in Nederweert een fantastisch Thais restaurant gevestigd is met zeer vriendelijke eigenaren. Echt eten uit de midden Thaise eetcultuur. U kunt gewoon in het Nederlands bestellen maar u waant zich in Thailand.

Liefhebbers van de streek, of mensen op doorreis kunnen ook nog eens overnachten in het bovengelegen hotelletje!

Vergeet die massaconsumptie en geniet van de persoonlijke aandacht!
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het doet ons altijd weer goed hierin reacties te ontvangen hoe men het bij ons ervaart.

Het is absoluut een feit dat wanneer je over de A2 rijdt de grote M van McDonalds niet te missen is. Dat staat als een paal boven water .. maar wat inderdaad nog niet zó bekend is, is ons restaurant in Nederweert, ondanks dat we nu al 5 jaar hier zijn gevestigd (en voorheen 5 jaar in Asten waren gesitueerd).

Dat we nu een in pand terecht zijn gekomen waar ook een hotel is gevestigd heeft voor menig bezoeker hiervan iets extra's gebracht en is dit, naar ons bescheiden mening, de enige in Nederland.

Gezien het aanbod van eetgelegenheden in Nederweert is het voor iedereen wat wils, maar desalniettemin zijn we blij wanneer er zoveel aanloop is om bij ons te komen eten. Zeker in de weekenden, beginnend op vrijdag, zitten we meestal vol. Ondanks dit gegeven krijgt iedereen bij ons de aandacht die men verdient.

Graag tot ziens!

124 » Marc & Ilse uit Weert
Afgelopen week weer heerlijk gegeten. Sinds we Chang Phurk ongeveer 2 jaar geleden ontdekt hebben, komen we hier met enige regelmaat. Het eten is altijd weer fantastisch!
commentaar: Beste Mark & Ilse,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het doet ons altijd weer goed als we feed-back terug krijgen van onze gasten en vinden dit ook belangrijk om te weten hoe we er voor staan.

Daar jullie al weer 2 jaar bij ons komen eten zegt veel hoe het eten bij ons wordt ervaren. Een vaste gastenkring is heel belangrijk voor de horeca en daar zijn we erg blij mee. Tot ziens zullen we dan maar zeggen.
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2016
mgbModern Theme by mopzz