118 berichten op 12 Pagina`s
   1   »

118 » Rob en Astrid uit Helmond
Gisterenavond voor het eerst bij Chang Phurk gegeten en eigenlijk voor het eerst Thais. Het restaurant oogt gezellig. Na het bestuderen van de indrukwekkende menukaart, begonnen met een heerlijk kippensoepje vooraf. Jeetje dat was lekker, dat schept verwachtingen.

Mijn keus was Khang Khowa Hoi Mangpoe Sabparod, op zijn Nederlands, Mosselen in rode curry, kokosmelk, ananas en citroen blaadjes.
Nu eet ik wel vaker mosselen en je zou denken niets specials… totdat het gerecht voor mijn neus stond dit was anders, dit was overheerlijk lekker.

De bediening was uitstekend en heel vriendelijk. Met de bediening bedoelen wij de twee dames (kokkin) en gastheer die wij gezien en gesproken hebben.

Hier ga ik vaker naar toe, superlekker voor een betaalbare prijs….

Oh ja nog bedankt voor de koffie en thee, de cd klinkt als muziek in mijn oren, Desperado ….

Rob en Astrid
commentaar: Beste Astrid & Rob,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het is en blijft altijd weer een verrassing wanneer gasten de moeite nemen om ter aanvullen iets te willen schrijven over hun 1e ervaring.

Gelukkig is dit positief uitgevallen en zijn we blij dat dit het zelfde effect heeft gehad met het bezoek aan ons restaurant.

Niets stemt ons méér tevreden wanneer de gasten met een voldaan gevoel weer naar huis gaan met wat gezellige muziek op de achtergrond en gaandeweg de beslissing nemen om bij ons terug te komen. Voor ons is dan ook de avond weer geslaagd.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!!

117 » Eleonore en Rita uit StHuibrechts Lille Belgie
Wij zijn blij jullie restaurant aan ons kleine lijstje te kunnen toevoegen.
Alhoewel wij niet veel eten, genieten wij van de hoofdgerechten.
Wij zullen zeker regelmatig terugkomen.
Jammer dat het voor ons te ver is om af te halen!!
Van ons mogen jullie een ster hebben hoor.
groet van eleonore en rita
commentaar: Beste Eleonore & Rita,

Het doet ons veel plezier een bericht van u in ons gastenboek aan te treffen.

Het genieten zit inderdaad niet alléén in het vele maar als het genoeg is. Inderdaad zal, gezien de afstand, het afhalen niet tot de mogelijkheden behoren, maar daarvoor zal een avondje uit naar ons restaurant dubbel zo goed smaken, tóch?

Graag tot ziens.

116 » Peter & Monique uit Weert
Na een tip van een kennis zijn wij hier vanavond voor het eerst komen eten. Bij binnenkomst hadden wij de laatste vrije tafel.

We hebben voor het menu gekozen zodat we zoveel mogelijk smaken konden proeven en zijn daarin niet teleurgesteld!
Het gebruik van de verse ingrediënten en de korte bereidingswijze leidde tot heerlijke gerechten.

De goede service maakte deze avond compleet. Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker nog eens terug dan wel om het afhaalmenu te proberen of te komen eten.
commentaar: Beste Monique & Peter,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Het doet ons goed te lezen dat steeds meer bezoekers ons via diverse kanalen weten te vinden, hierbij is zeker de mond tot mond reclame van belang.

De Thaise keuken staat, wegens het gebruik van verse ingrediënten en producten er om bekend, kwaliteit gerichte en smaakvolle gerechten op tafel te zetten en wij zijn blij dat u dat ook op deze manier heeft ervaren.

Wanneer alles wordt gepresenteerd met de alom bekende hartelijkheid en service gerichtheid, dan is een avond, zoals u die heeft ervaren hopelijk voor herhaling vatbaar, desgewenst voor een afhaalmenu.

Graag tot de volgende keer.

115 » Rob en Ruth Schutgens uit NEDERWEERT
Weer eens voor de zoveelste keer lekker gegeten bij dit uitstekende restaurant. Er is een ruime keuze aan gerechten, wij prefereren de diverse menu mogelijkheden om zo uitgebreid kennis te maken met de Thaise keuken.

Men weet ons steeds weer te verrassen. Een echte aanrader. Nederweert heeft meer in huis dan menigeen denkt. Echt een topper.

Niet te vergeten de hartelijke ontvangst en de ambiance. Volgens ons zeker een "*'" (ster) waard. Wij blijven komen.

Bedankt dat wij zo mogen genieten.

Ruth en Rob Schutgens,Nederweert
commentaar: Beste Rob & Ruth!

Heel erg bedankt voor het schrijven van een bericht in ons gastenboek.

Ook voor ons is het telkens weer een verrassing als óók onze vaste klanten hierin een bericht plaatsen. Wij zien het zeker niet als een vanzelfsprekendheid en zijn we daarom altijd blij wanneer men hiervoor de moeite wil nemen.

Dit getuigd al van blijk van waardering voor de manier waarop wij onze heerlijkheden bekendheid willen doen geven in de deze regio tot aan over de provincie grenzen.

Gezien het feit dat jullie regelmatig bij ons komen dineren is tevens ook een bevestiging dat wij op de goede weg zijn.

Wij zouden het GEWELDIG vinden als wij met een "*'" (ster) zou worden bekroont, echter hebben wij geen idee of dit überhaupt voor Thaise restaurants bestaat of zou kunnen. Wie weet gaat dit ooit nog gebeuren!

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

114 » Marc & Jeanette uit Budeldorplein
We hebben er nou 5 maal gegeten en alle 5 x goed. Zeker prijs/kwaliteitsverhouding. ik zou wel reserveren. Op naar de volgende keer. Eet smakelijk.
commentaar: Hallo Marc & Jeanette,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Dat het nu al de 5e keer is dat u ons restaurant heeft bezocht doet dat ons veel goeds. Wij zijn ons bewust van het feit dat het geen vanzelfsprekendheid is wanneer onze gasten met de regelmaat van de klok terugkomen en kunnen/mogen we ons hiervoor alleen maar gelukkig prijzen. Dit proberen we door onze prijs/kwaliteitsverhouding zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Het is inderdaad aan te raden, zeker wanneer het weekend nadert, om hiervoor te reserveren.

Graag tot ziens.

113 » Fam Van Kessel uit Budel
Op 18-03-2015. Heerlijk gegeten en prima verzorgt. Heel vriendelijk personeel goede bediening voor een goede prijs. Echt een aanrader en we komen zeker nog eens terug. Top
commentaar: Geachte Fam. van Kessel,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Evenals uw vele voorgangers zijn we ook blij met uw toevoeging hier aan.

Het is fijn te lezen dat u het goed naar de zin heeft gehad en dat onze keuken, bedienend personeel alsmede de kwaliteit/prijsverhouding er mede toe aan hebben bijgedragen dat er kan worden teruggekeken op een geslaagde avond uit eten gaan.

Dat het daarna nog een vervolg aan wordt gegeven kunnen we alleen maar zéér blij om zijn en is het voor ons een blijk van waardering op alle fronten, waarbij uiteraard de specialistische keuken centraal staat.

Graag tot ziens.

112 » Harrie Minten uit Ospel
Mijn complimenten voor de mooi en professionele lay-out van de site. Het eten was overheerlijk en voor herhaling vatbaar.
commentaar: Geachte gasten,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Voor ons is dat telkens weer een bevestiging dat onze gasten het prima naar hun zin hebben gehad en graag terugkomen.

Uiteraard besteden wij veel aandacht aan de heerlijkheden die met veel liefde worden bereidt.

Wij vinden dat ons restaurant "gevonden moeten worden op de digitale snelweg" en is één van onze stelregels dat, wanneer DIT gebeurd, men zo goed mogelijk dient te worden geïnformeerd.

Uiteindelijk is een goede en duidelijke website een belangrijk uithangbord van ons restaurant. Evenals onze Facebook pagina. Tegenwoordig kan je als ondernemer niet meer zonder!

Nogmaals dank voor uw bericht en graag tot ziens!

111 » Anita uit Ommel
Op woensdag het actie 3 - gangen menu gegeten. Eigen keuze van de kaart, we hadden elk een ander gerecht en alles smaakte even lekker. Heerlijke kruiden en niet te zout. Genoeg keuze, ruime porties toch lekker genoeg om de schaaltjes nagenoeg leeg te eten. Qua scherpte gerechten neutraal of met "1 pepertje" Voor mij een lekkere kennismaking met de Thaise keuken.
commentaar: Beste Anita,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek. Het is en blijft voor ons altijd weer een verrassing.

Net zoals uw bezoek aan ons restaurant waar er genoten is van de woensdag actie, t.w. het 3-gangen menu.

Nog lang niet iedereen weet hoe de Thaise gerechten smaken en is het daarom zeker de moeite waard om van onze actie gebruik te maken en jezelf te verwennen met wat de Thaise keuken te bieden heeft.

Voor elk wat wils zeggen we dan maar; óók qua pittigheid geldt deze regel zeker. Uiteindelijk kan dit per persoon variëren, maar dat is een gewenning.

Wij zijn blij dat uw kennismaking met de Thaise keuken een goede ervaring is geweest en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten.

Graag tot ziens.

110 » Familie Smeets uit Weert
Het was heerlijk! Een echte aanrader. Alles vers en ruim voldoende.
We zijn door kennissen geattendeerd op jullie restaurant en hebben afgehaald. Dit is prima bevallen en we bestellen zeker nog een keer
commentaar: Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het gebeurt niet vaak dat er vanwege onze afhaalgerechten een bericht wordt geschreven, maar uiteraard zijn ook deze van harte welkom.

Wij zijn blij dat het u bijzonder goed heeft gesmaakt en zien wij u graag terug bij onze afhaalservice .. als u eventueel nog meer overheerlijke gerechten wilt eten kunnen wij uw een bezoek aan ons restaurant zeker aanraden, daar er veel van uw voorgangers deze "stap" naar volle tevredenheid hebben gedaan.

Uiteraard is elk bezoek aan ons restaurant, in welke vorm dan ook, bijzonder gewaardeerd.

Graag tot ziens.

109 » Annelies
Gisteren met een vriendin heerlijk gegeten!! We waren moe na een lange studiedag en redelijk hongerig. Het duurde wel even voordat het hoofdgerecht kwam, omdat het druk was en er zoveel zorg aan wordt besteed en mogelijk speelde de onverwachte controle in de keuken ook een rol. Maar ik vind meer dan een uur wachten toch te lang. En als het zo vol zit is het op den duur ook vermoeiend door al het geluid dat alle gasten logischerwijs bij elkaar produceren. Ik zou zeker graag terug willen komen, omdat er een goede, attente, liefdevolle sfeer hangt en misschien zou ik, als het kan, dan bij het reserveren mijn menu alvast doorgeven, dan ben ik de eerste Veel succes met de zaak en hartelijke groet.
commentaar: Beste Annelies,

Allereerst bedankt voor uw bericht in ons gastenboek.

Bij deze ook oprecht onze verontschuldiging voor het lange wachten, zoals hierin beschreven, wat zeker niet onze bedoeling is geweest.

Maar wanneer de Keuringsdienst van Waren onaangekondigd op een zeer drukke avond binnen komt vallen dan kan en mag de hoofdverantwoordelijk, die tevens topkok en eigenaresse van het restaurant is, deze niet negeren.
Dit houdt o.a. in dat er met woord en daad uitleg dient te worden gegeven over de bereidingswijze van gerechten als mede het gebruik en uitleg van apparatuur en handgereedschappen t.a.v. de wettelijke HACCP eisen die hiervoor zijn, bedoeld voor uw veiligheid en welzijn.

Voordeel voor u als klant en prettig voor ons; het restaurant waarin u verbleef is door de KvW veilig en goed bevonden, zodat u als klant met een gerust hart bij ons kan (komen) eten.

Ofschoon u aangeeft om tevens bij het reserveren uw menu door te geven om zodoende niet te lang te behoeven te wachten, is misschien een oplossing, echter dit blijft discussie punt, wat als door welke reden dan ook, u veel te laat komt een opgewarmd menu krijgt opgediend en daar zit, denken wij, niemand op te wachten.

Alles wordt vers bereid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, het spreekt voor zich dat wij dit graag zo willen houden.

Met vriendelijke groet en tot ziens,
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2015
mgbModern Theme by mopzz