142 berichten op 15 Pagina`s
   1   »

142 » Arno uit Heythuysen
Vandaag geweest eten, was een complete verrassing van mijn vrouw.

En inderdaad.... van haar maar ook wat betreft het restaurant!

Enorm lekker eten... een volgende keer verras ik haar. Tot snel zullen we zeggen
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Ook voor ons is het altijd een verrassing wanneer er weer "nieuwe" gasten aan ons restaurant een bezoek brengen.

Wanneer een gezellig avondje uit wordt ondersteund met een goede indruk van onze heerlijke gerechten dan is het zeker een geslaagde verrassing, die ook een andere kant van de medaille heeft .. nl. een vervolg bezoek op een ander moment wanneer dit gelegen komt.

Tot dat moment komt, zeggen wij voor nu .. graag tot ziens!

141 » Patrick Slaats uit Nederweert
Vandaag zijn mijn vrouw en ik voor het eerst eens eten gaan halen bij Chang Phurk.

De mening van ons beiden: Geweldig!

Bij het bestellen kun je aangeven hoe pittig je je gerecht graag wilt hebben en de wachttijd maakt meteen duidelijk dat (zowat) alles vers wordt bereid.

Onze conclusie: Ons gaan daar zeker vaker zien!

Top!!!
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek!

Het doet ons een groot genoegen te lezen, dat uw eerste bezoek aan ons restaurant als geweldig wordt gezien en genoemd.

Wij proberen de grootst mogelijk aandacht te besteden aan onze gerechten hetgeen betekent dat de versheid en kwaliteit er van hoog bij ons in het vaandel staat. Wat uiteraard tot uiting komt in een wat langere wachttijd en hopen wij dat het resultaat naar ieders tevredenheid is.

Wat wij niet uit het oog verliezen is het feit dat menigeen niet tegen de TE pittige specerijen kunnen (zeker wanneer men dat niet gewend is) en vinden wij het niet meer dan logisch dat wij daarin onze gasten tegemoet treden.

Graag zien wij u nog eens terug! .. tot dan ziens!

140 » Mireille uit Budel-Schoot
Voor mij en mijn partner was het de eerste keer bij Chang Phurk, mijn ouders die uit Ospel komen zijn al vaker geweest, en ze hadden gelijk!

Het eten was echt super super lekker, we hadden diverse voorgerechtjes, heerlijk. En iedereen had een ander hoofdgerecht en die waren ook allemaal HEERLIJK!! Prijs kwaliteit helemaal goed!

Goede bediening! En mijn vader kreeg zelfs iets voor zijn verjaardag! Echt genoten dus! Dank je wel! Wij zullen zeker terug komen!!
commentaar: Beste Mireille,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek! .. altijd weer een verrassing!

Het doet ons goed om te vernemen dat jullie allemaal een fijne tijd bij ons hebben gehad. Zeker voor nieuwkomers is het altijd afwachten hoe het zal gaan bevallen, maar zo te lezen is het allemaal goed gekomen.

Wanneer een verjaardag of een speciale gelegenheid de mensen naar ons restaurant toebrengt en daar ook nog eens wordt opgevrolijkt met een onverwacht presentje is de festiviteit helemaal compleet!

Graag gedaan! .. en alvast tot ziens!

139 » Ralf
Zaterdag voor 15 personen eten besteld. Het was werkelijk fantastisch en iedereen heeft heerlijk gegeten.

Bedankt voor al dit lekkers.
commentaar: Beste Ralf,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Ondanks het feit dat u een vaste klant bij ons bent en als geen ander weet hoe onze gerechten in de smaak valt, zijn we altijd weer blij gestemd als ook anderen hiervan genieten en na afloop dezelfde mening delen .. en hopelijk hen ook eens te mogen begroeten als klant.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen.

138 » mary louis uit Sassenheim
Van België naar huis (randstad) even van de snelweg gegaan om een hapje te eten. Wat een verassing: super lekker Thais gegeten, andere gerechten dan die we gewend waren, maar heerlijk. Gezellige bediening en prijzen zeer schappelijk! En zo weer op de snelweg!
commentaar: Beste Mary Louis!

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Gelukkig dat het u niet is ontgaan dat Google ook een zeer goede Trip advisor kan zijn wanneer je ergens wil gaan eten. Zeker wanneer een lange reis naar huis moet worden gemaakt is een tussenstop in ons restaurant een welkome aanrader gebleken.

Wij zijn altijd blij wanneer onze gasten met een goed en tevreden gevoel weer huiswaarts gaan en hopen dat er een vervolg komt. Helaas zijn we niet om de hoek van uw woonplaats gevestigd, maar in ieder geval weet u ons nu te vinden!

Desalniettemin zeggen wij tóch ... graag tot ziens!

137 » Debby, Tiarah en Marianne uit Someren
Afgelopen weekend zijn we voor het eerst gaan eten in Thais restaurant Chang Phurk.

Een knus, klein (huiskamer idee) restaurant met heerlijk eten! Ook de bediening is goed, vriendelijk en wanneer je wat meer uitleg wilt over de gerechten nemen ze de tijd om het uit te leggen en te adviseren.

Dit restaurant is zeker voor herhaling vatbaar en we komen ook zeker vaker terug.

Bedankt voor de heerlijke avond!
commentaar: Beste dames,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het is voor ons altijd weer een verrassing als onze gasten de moeite willen nemen om een recensie hiervoor te schrijven, net zoals velen al zijn voorgegaan. Doch zien we dit niet als een vanzelfsprekendheid.

Wat wij natuurlijk wél vanzelfsprekend vinden is dat onze gerechten met de meeste zorg, aandacht en liefdevol wordt klaargemaakt en dit bij u opvalt wanneer er van de gerechten wordt genoten.

Als dan ook nog eens de bediening geheel naar uw wens is, kunnen wij alleen maar blij zijn, met het feit dat uw bezoek aan ons restaurant meer dan waard is gebleken en voor herhaling vatbaar is.

Graag tot ziens .. zullen we dan maar zeggen!!

136 » Jochem uit Weert
Afgelopen vrijdag voor het eerst gaan eten. Zeer vriendelijke en flexibele bediening, alles is mogelijk! Eten was heerlijk!
We hadden een aantal tegenvallende ervaringen bij Thaise restaurants in Eindhoven, Sittard en Maastricht en dachten nooit meer een restaurant te vinden zoals ons favoriete Thaise restaurant in Den Haag. Afgelopen vrijdag hebben we echter ons nieuwe favoriete restaurant gevonden!!!! Tot snel!
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het doet ons goed te lezen dat u wederom een favoriete Thais restaurant heeft gevonden en dat zelfs niet ver van uw woonplaats vandaan!

Wetende dat ons restaurant in de nabije omgeving ligt gaat voor uw de gezegde "Wat je van ver haalt is lekker" nu vast niet op

De wens is de vader van de gedachten, wordt wel eens gezegd, dus in dat geval is dit voor u óók in vervulling gegaan .. en zien wij u graag bij ons terug.

Tot ziens!

135 » Tessa en Grad uit Geleen/Horst
Op zoek naar een Thai voor ons jubileum kwamen we uit bij deze vriendelijke mensen.

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg! De service was super, men is heel flexibel en bereid rekening te houden met jouw wensen.

Voor ons een beetje uit de richting maar vanaf nu het omrijden meer dan waard!
commentaar: Beste Tessa & Grad,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Wij zijn inderdaad niet direct om de hoek gesitueerd dat u lopend bij ons kunt aankomen en gezien uw woonplaats ook niet voor de hand liggend dit te doen

Het feit dat, ondanks de reistijd, er van onze gerechten heerlijk genoten is en de ongedwongen, prettige sfeer er mede de oorzaak van is dat u een onvergetelijke avond heeft gehad is voor ons al heel wat waard.

We kunnen alleen maar hopen dat uw auto ooit nog eens deze kant op komt. Tot dan ziens zullen we dan maar zeggen!

134 » Sonnemans uit Nederweert
Ik kom met enige regelmaat dineren.
Erg goede Thai. Smaken zijn heel goed en de hoeveelheden kloppen. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Absolute aanrader.
commentaar: Beste familie Sonnemans,

Dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het klopt dat u regelmatig bij ons komt dineren en daar zijn wij uiteraard blij mee want dat betekent dat tevredenheid over onze gerechten mensen bij ons terugbrengen.

Wij vinden dat een blijk van waardering en schenkt ons vertrouwen dat we op de goede weg zijn.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

133 » Rob & Ilona uit Ospel
Wij hebben hier vandaag voor het eerst gegeten, het was heerlijk!

In het verleden wel een keer een menu afgehaald, was toen ook heerlijk. En dat voor een hele fijne prijs. Prijs/kwaliteit staat het met stip op nummer 1. Gegarandeerd in onze top 3 van restaurants waar we geregeld (zullen) gaan eten.
commentaar: Beste Ilona & Rob,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is ons niet vreemd dat menig bezoeker éérst de afhaalmenu's hebben geprobeerd voordat men de stap neemt om in ons restaurant te komen eten. Anderzijds is dit ook geen vanzelfsprekendheid en waarderen wij ELK bezoek aan die men aan ons brengt.

Wanneer wij dan óók nog eens in een persoonlijke top 3 van restaurants worden geplaatst, die regelmatig bezocht (gaan) worden, kunnen wij daar alleen maar trots op zijn en spreken wij graag hierbij onze waardering hiervoor uit.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2017
mgbModern Theme by mopzz