128 berichten op 13 Pagina`s
   1   »

128 » Steffie
Gisteren heerlijk met z'n drietjes gegeten bij de Witte Olifant. Het eten was erg lekker, leuke bediening, we hebben een hele gezellige avond gehad. Ze gaan ons er zeker vaker zien!!
commentaar: Beste Steffie,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Inderdaad is onze naam vertaald in het Nederlands "Witte Olifant" .. wat tevens ook "uniek" is. Dat voornemen willen wij ook graag uitstralen qua eten, bediening en gezelligheid c.q. gastvrijheid.

Wanneer dit alles leidt tot een hernieuwd bezoek aan ons restaurant dan kunnen we niets anders dan tevreden en trots zijn.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

127 » Oscar en Ria uit Altweerterheide
We hebben heerlijk gegeten in jullie knusse restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar!
commentaar: Beste Ria & Oscar,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij vinden het fijn als onze gasten met een goed gevoel en positieve indruk huiswaarts gaan en zeker als hierdoor een bezoek aan ons restaurant voor herhaling vatbaar is.

Graag tot ziens!

126 » Anja en Stefan uit Asten
Hoi Tui en Koos
Van Harte Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van jullie restaurant "Chang Phurk".
In Asten ontstaan en in Nederweert verder gegaan en wij waren erbij, Chapeau!
Voor in de toekomst wensen wij jullie nog heel veel geluk en succes toe!
Groeten van de Burgjes
commentaar: Hallo Anja & Stefan,

Heel hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het is inderdaad al weer 10 jaar geleden dat we in Asten zijn begonnen en de enorme klus wat hiermee samen is gegaan. Als "peetouders" van het project hebben jullie ons toen op alle fronten bijgestaan. Zó ook met de verhuizing naar Nederweert in mei 2011.

Wij vinden het héél bijzonder dit te kunnen en mogen memoreren en zijn daar jullie erg dankbaar voor. Wat met recht als "peetouders" van Chang Phurk betiteld kan en mag worden.

Tot spoedig ziens!

125 » Sap uit Amsterdam
Wie regelmatig over de A2 ter hoogte van Nederweert rijdt wordt gelokt door de grote M van McDonalds om daar niet vullend onecht eten naar binnen te werken.

Neem eens het initiatief om verder te kijken en te ontdekken dat op de Beuldersweg 21 in Nederweert een fantastisch Thais restaurant gevestigd is met zeer vriendelijke eigenaren. Echt eten uit de midden Thaise eetcultuur. U kunt gewoon in het Nederlands bestellen maar u waant zich in Thailand.

Liefhebbers van de streek, of mensen op doorreis kunnen ook nog eens overnachten in het bovengelegen hotelletje!

Vergeet die massaconsumptie en geniet van de persoonlijke aandacht!
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het doet ons altijd weer goed hierin reacties te ontvangen hoe men het bij ons ervaart.

Het is absoluut een feit dat wanneer je over de A2 rijdt de grote M van McDonalds niet te missen is. Dat staat als een paal boven water .. maar wat inderdaad nog niet zó bekend is, is ons restaurant in Nederweert, ondanks dat we nu al 5 jaar hier zijn gevestigd (en voorheen 5 jaar in Asten waren gesitueerd).

Dat we nu een in pand terecht zijn gekomen waar ook een hotel is gevestigd heeft voor menig bezoeker hiervan iets extra's gebracht en is dit, naar ons bescheiden mening, de enige in Nederland.

Gezien het aanbod van eetgelegenheden in Nederweert is het voor iedereen wat wils, maar desalniettemin zijn we blij wanneer er zoveel aanloop is om bij ons te komen eten. Zeker in de weekenden, beginnend op vrijdag, zitten we meestal vol. Ondanks dit gegeven krijgt iedereen bij ons de aandacht die men verdient.

Graag tot ziens!

124 » Marc & Ilse uit Weert
Afgelopen week weer heerlijk gegeten. Sinds we Chang Phurk ongeveer 2 jaar geleden ontdekt hebben, komen we hier met enige regelmaat. Het eten is altijd weer fantastisch!
commentaar: Beste Mark & Ilse,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het doet ons altijd weer goed als we feed-back terug krijgen van onze gasten en vinden dit ook belangrijk om te weten hoe we er voor staan.

Daar jullie al weer 2 jaar bij ons komen eten zegt veel hoe het eten bij ons wordt ervaren. Een vaste gastenkring is heel belangrijk voor de horeca en daar zijn we erg blij mee. Tot ziens zullen we dan maar zeggen.

123 » 2 stellen uit Heythuysen / Roggel
Op advies van vrienden gereserveerd.
Vanaf het begin tot het einde vol verrassingen.

Heel erg lekker gegeten, en wij komen zeker terug.

Dit was een pakjes avond, waar jullie mooi hebben uitgepakt.
commentaar: Beste stellen!

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij vinden het óók fijn om eens voor de goed Heilig man te spelen en zeker op pakjes avond. Natuurlijk draait dan alles om verrassingen zoals wij dit ook vinden wanneer we weer nieuwe gasten kunnen begroeten en als het een gezellige en heerlijk avondje is geweest

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

122 » Richard Rupert uit Hengevelde
3 op 4 december in het hotel geslapen en in het restaurant gegeten in een woord geweldig.
Als ik in de buurt kom kom ik zeker terug.

Bedankt.
commentaar: Beste Richard,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Het is niet vanzelfsprekend dat hotelgasten ons restaurant bezoeken, maar dat neemt niet weg dat we dit heel erg waarderen wanneer men komt dineren. Daar het restaurant pal achter het centrum is gevestigd geeft de hotelgast meer keuze mogelijkheden om daar een diner te gaan nuttigen, dus dan is elk bezoek van een hotelgast zeer welkom.

Graag tot ziens.

121 » Ton & Denise Buining uit Cothen
Morgen al weer een week geleden dat wij met 3 personen bij jullie hebben gegeten en genieten nog steeds na. Mild of spicy voor ieder wat wils, mooi opgediend, heerlijk klaargemaakt en gemoedelijke ambiance.

Iedereen werkt er duidelijk met plezier. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, voor ons jammer dat jullie niet dichterbij zitten.
commentaar: Beste Denise & Ton,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het komt regelmatig voor dat onze gasten uit verschillende delen van het land langs komen en daar zijn we zéér blij mee. Wij zijn daar altijd benieuwd naar en hebben het meer gehoord dat onze gasten het restaurant bij hen in de buurt wilden hebben.

Daarnaast proberen wij met onze uitgebreide menukaart het iedereen naar de zin te maken en is zeker een gemoedelijke ambiance uiteraard óók heel belangrijk.

Ons uitgangspunt is dat wij een stukje Thailand binnen de landsgrenzen willen brengen en dit uitdragen aan onze gasten.

Het spreekt voor zich dat we u graag weer bij ons willen begroeten!

Tot dan ziens!

120 » Familie Baijens uit Weert
Wat hebben we lekker gegeten. Restaurant Chang Phurk is echt een aanrader. Wat we ook belangrijk vonden is dat er rekening word gehouden met de wensen van de gasten.
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Wij zijn blij dat u bij ons het goed naar de zin heeft gehad. Buiten het feit dat wij kwaliteit willen leveren met onze gerechten, vinden wij ook de persoonlijke benadering en aandacht zeer belangrijk.

Hiermee hopen wij onze gastenkring te vergroten.

Graag tot ziens!

119 » Mariette uit Den Haag
Mijn man en ik hadden een lang weekend in Weert geboekt. Als je veganistisch eet, zoals ik, moet je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent als je een weekendje weg gaat. Na wat googelen kwam ik Chang Phurk tegen.

Ik heb een mailtje gestuurd om te vragen wat er mogelijk was voor mij. Ik kreeg van Koos, de eigenaar, duidelijke uitleg en kon aangeven wat ik allemaal wilde vermijden. We besloten voor 2 avonden (donderdag en zaterdag) een tafeltje te reserveren.

We werden zeer vriendelijk ontvangen en er was ook de avond zelf weer goede uitleg over de mogelijkheden. Aangezien ik ook geen olie gebruik werd het gerecht speciaal voor mij in de groentebouillon bereid. We hebben allebei heerlijk gegeten. We keken echt uit naar de zaterdag.
Zaterdag werden we meteen herkend en werd er zelfs nog een tip gegeven voor een ander gerecht waarbij de biefstuk vervangen kon worden door tofu. Ook dit was erg lekker.

Na een gezellig gesprek met Koos, die net als wij oorspronkelijk uit Den Haag komt, verlieten wij met een voldaan en tevreden gevoel dit gezellige, gastvrije restaurant.

Nogmaals bedankt voor jullie goede service. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.

Groetjes Henk en Mariëtte Budel uit Den Haag.
commentaar: Beste Mariëtte & Henk,

Heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek.

Zoals aangegeven besteden wij altijd veel aandacht aan onze gerechten en menu's en is het ons niet vreemd dat we regelmatig vragen krijgen m.b.t. vegetarisch / veganistisch eten.

Gezien de ervaring die we hebben t.a.v. vegetarische gerechten is het een kleine stap naar veganistisch, maar toch ook wel weer een uitdaging te meer een geslaagd diner op tafel te zetten. Gelukkig is het allemaal gelukt. Uiteraard zijn jullie altijd van harte welkom wanneer je toevallig in de buurt zijn.

Tot dan ziens zullen we dan maar zeggen!!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2016
mgbModern Theme by mopzz