104 berichten op 11 Pagina`s
   1   »

104 » Dunja uit Eindhoven
Wij hebben hier vorige week super lekker gegeten!! Wij waren hier met 6 personen en ieder van ons ging tevreden naar huis
De gerechten zagen er prachtig uit en het smaakte perfect! Ik heb niks op het eten aan te merken.

De bediening was goed, wij hebben niet te lang hoeven wachten op ons eten en/of drinken.

Wij zullen zeker nog eens terugkomen. Ga zo door Chang Phurk!

Met vriendelijke groet,

Dunja
commentaar: Beste Dunja,

Heel hartelijk bedankt voor je bericht in ons gastenboek.

Wij zijn blij om te lezen dat jullie bezoek aan ons restaurant door iedereen (en vanwege verschillende aspecten) als een positieve ervaring werd bezien.

Wanneer wij jullie ook nog eens kunnen begroeten bij een volgend bezoek, dan is dit wederom een bevestiging dat we nog steeds op de goede weg zijn om onze gasten een gezellige avond te bezorgen.

Graag tot ziens!

103 » Jacques en Toos uit Weert
Wij hebben hier met 6 personen erg lekker gegeten. Een beetje Thailand geproefd voor onze eerste a.s. Thailand vakantie.
commentaar: Beste Jacques & Toos,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij hopen dat onze heerlijkheden jullie een goede voorstelling hebben gegeven van het eten die je in Thailand in veel restaurants kan verwachten en dat bij terugkomst van jullie eerste vakantie ons het een en ander komt vertellen!

Wij wensen jullie heel veel vakantie plezier!

102 » kathleen en robrecht uit neerpelt
Zeer lekker gegeten met een goede bediening.

Zeer groot pluspunt is de grote keuze aan vegetarische gerechten.

Prijs/kwaliteit 10/10.
commentaar: Beste Kathleen & Robrecht,

Heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het doet ons altijd weer goed wanneer wij ook onze zuiderburen in ons restaurant mogen begroeten en ook bekend kunnen worden in het mooie België.

Veel landgenoten zijn jullie al voorgegaan om van onze, al dan niet vegetarische heerlijkheden te genieten en daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

In ieders geval tot ziens!

101 » harrie uit budel
Wat moet ik ervan zeggen?

Ik ben een ontzettende liefhebber van Thais eten en heb zelf een Thais restaurant uitgebaat en ken bijna elk Thais restaurant in een omtrek van 100 km .. en toch kom ik meestal 2 x per week hier naar toe, zegt genoeg denk ik!

oh, ja tot vanavond

gr Harrie
commentaar: Hallo Harrie,

Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek!

Het zegt inderdaad héél véél dat we jou ~ en menige mede bezoeker van jou ~ minimaal 2 x per week terug zien in ons restaurant.

Daarnaast genomen het feit dat je zelf een Thais restaurant hebt uitgebaat en dus ook de fijne kneepjes van de keuken kent, zien we ook als een geweldig compliment in de toch al moeilijke tijd waarin de horeca zich bevindt.

We hopen jou (en mede-bezoekers) nog vele jaren te mogen begroeten.

Tot wederziens!

100 » Roy en Connie uit Swalmen
Op onze 15e trouwdag hebben we weer heerlijk gegeten bij Chang Phurk. Als liefhebbers van de Thaise keuken voldoet alles aan onze verwachting. Zeer goed eten, vriendelijke bediening en erg knus. Het uurtje rijden hebben we er zeker voor over. Tot de volgende keer !!!
commentaar: Beste Roy & Connie,

Wat fijn om te lezen dat jullie 15e trouwdag met een heerlijk dinner bij ons hebben doen afsluiten. Aangezien jullie bij ons menig keer zijn komen eten, lijkt het er op alsof er ook met ons een soort verbond is gesloten .. wij vinden het absoluut tof dat zelfs een uurtje rijden jullie niet weerhoudt om van onze gerechten te komen genieten!!

Tot de volgende keer maar weer!

99 » leon & karin uit nederweert eind
Een fijn paasweekeind afgesloten met een heerlijk diner. Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We hebben jullie meteen even gedeeld op fb om wat reclame te maken.
commentaar: Beste Leon & Karin,

Dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Ofschoon Pasen alweer even achter de rug ligt is elk bericht een geschenk op zich! Het klinkt misschien cliché-achtig maar het is wel zo! Niets is fijner als onze gasten voldaan en tevreden huiswaarts gaan, om vervolgens ons via de huidige communicatie middelen aan te bevelen. Waarvoor onze oprechte dank.

Graag tot ziens!

98 » Patrick uit Venlo
Vorige week er weer eens gegeten en dat was weer bijzonder, zoals gewoonlijk. Zelf eens het Thaise dessert geprobeerd en dat was erg lekker ! Voor herhaling vatbaar.
Vandaag kom ik langs om een afhaalmenu voor mijn vrouw en mezelf mee te nemen. Ze liggen niet op de route, maar rijd er graag voor om...ben benieuwd straks...
commentaar: Hallo Patrick,

Zoals je reeds hebt geschreven hebben we je inderdaad weer mogen begroeten in ons restaurant. Bovenal vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van onze gerechten onze bezoekers doen terug komen, dus wat dat betreft hebben wij zeker geen klagen.

Overigens is het voor ons geen vanzelfsprekendheid dat er een bericht in ons gastenboek verschijnt en zijn we hier altijd weer blij mee ook al is het de 2e of 3e bericht van één en dezelfde bezoeker. Ze zijn altijd welkom!

Daarnaast vinden wij het geweldig dat er zelfs een andere route wordt genomen om speciaal bij ons afhaalmenu te bestellen.

We hopen dat jullie er heerlijk van zullen eten!

97 » S.E.Evertse uit Nederweert
Afgelopen zondag hebben wij weer genoten van jullie heerlijke gerechten. Wij komen zeker nog eens terug.
commentaar: Hallo Sophie,

Heel erg bedankt voor je bericht in ons gastenboek en ons bezoek aan ons restaurant.

Zo te lezen heb je ook dit keer weer heerlijk genoten van onze gerechten en dat is voor ons altijd een groot plezier als de schalen, leeg worden terug gebracht naar de keuken.

Dit zien we als een compliment en een bevestiging dat het wederom goed heeft gesmaakt.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!!

96 » Mark en Marije uit Nederweert
Weer bedankt voor een heerlijk avond vol met lekker eten en drinken en veel gezelligheid! We hebben weer met succes iemand meegetroond naar jullie fantastische restaurant!

Tot snel!

Groetjes Mark en Marije
commentaar: Beste Mark & Marije,

Heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek en tevens voor het aan "de man" brengen van ons restaurant, want daar moeten we het TOCH van hebben!

Op die manier worden wij steeds bekender in de regio en kunnen we telkens nieuwe gasten verwelkomen!

We hopen in ieder geval dat jullie bezoekers ook een aangenaam verblijf hebben gehad in ons restaurant!

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

95 » Ankie en Jeanette uit Someren
Wat was dat lekker bij Chang Phurk!
Wij hebben vanavond genoten van een hele klantvriendelijke gastheer en gastvrouw, die ons vervolgens fijntjes uitleg gaven over het menu .... waarna we heerlijk hebben genoten van echt heel smakelijke gerechten die echt niet te pittig waren en die elk een eigen fijne smaak beleving gaven.

Een avondje genieten .... we gaan zeker terug.
commentaar: Beste Ankie & Jeanette,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Velen gingen jullie voor, maar wij beschouwen het telkens weer alsof het de 1st vermelding is. Het is en blijft fantastisch te lezen dat onze gasten het naar hun zin bij ons hebben!

Volgens de Thaise traditie staat gastvrijheid hoog in het vaandel en is samen met de heerlijke gerechten een ECHT "uithangbord" voor de cultuur die je "proeft" wanneer je in het land van oorsprong bent.

Het eten behoeft niet pittig te zijn om er van te kunnen genieten, maar dat is ook één van de dingen die men kan leren ofschoon het geen MUST is!

Graag tot ziens!!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2014
mgbModern Theme by mopzz