100 berichten op 10 Pagina`s
   1   »

100 » Roy en Connie uit Swalmen
Op onze 15e trouwdag hebben we weer heerlijk gegeten bij Chang Phurk. Als liefhebbers van de Thaise keuken voldoet alles aan onze verwachting. Zeer goed eten, vriendelijke bediening en erg knus. Het uurtje rijden hebben we er zeker voor over. Tot de volgende keer !!!
commentaar: Beste Roy & Connie,

Wat fijn om te lezen dat jullie 15e trouwdag met een heerlijk dinner bij ons hebben doen afsluiten. Aangezien jullie bij ons menig keer zijn komen eten, lijkt het er op alsof er ook met ons een soort verbond is gesloten .. wij vinden het absoluut tof dat zelfs een uurtje rijden jullie niet weerhoudt om van onze gerechten te komen genieten!!

Tot de volgende keer maar weer!

99 » leon & karin uit nederweert eind
Een fijn paasweekeind afgesloten met een heerlijk diner. Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We hebben jullie meteen even gedeeld op fb om wat reclame te maken.
commentaar: Beste Leon & Karin,

Dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Ofschoon Pasen alweer even achter de rug ligt is elk bericht een geschenk op zich! Het klinkt misschien cliché-achtig maar het is wel zo! Niets is fijner als onze gasten voldaan en tevreden huiswaarts gaan, om vervolgens ons via de huidige communicatie middelen aan te bevelen. Waarvoor onze oprechte dank.

Graag tot ziens!

98 » Patrick uit Venlo
Vorige week er weer eens gegeten en dat was weer bijzonder, zoals gewoonlijk. Zelf eens het Thaise dessert geprobeerd en dat was erg lekker ! Voor herhaling vatbaar.
Vandaag kom ik langs om een afhaalmenu voor mijn vrouw en mezelf mee te nemen. Ze liggen niet op de route, maar rijd er graag voor om...ben benieuwd straks...
commentaar: Hallo Patrick,

Zoals je reeds hebt geschreven hebben we je inderdaad weer mogen begroeten in ons restaurant. Bovenal vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van onze gerechten onze bezoekers doen terug komen, dus wat dat betreft hebben wij zeker geen klagen.

Overigens is het voor ons geen vanzelfsprekendheid dat er een bericht in ons gastenboek verschijnt en zijn we hier altijd weer blij mee ook al is het de 2e of 3e bericht van één en dezelfde bezoeker. Ze zijn altijd welkom!

Daarnaast vinden wij het geweldig dat er zelfs een andere route wordt genomen om speciaal bij ons afhaalmenu te bestellen.

We hopen dat jullie er heerlijk van zullen eten!

97 » S.E.Evertse uit Nederweert
Afgelopen zondag hebben wij weer genoten van jullie heerlijke gerechten. Wij komen zeker nog eens terug.
commentaar: Hallo Sophie,

Heel erg bedankt voor je bericht in ons gastenboek en ons bezoek aan ons restaurant.

Zo te lezen heb je ook dit keer weer heerlijk genoten van onze gerechten en dat is voor ons altijd een groot plezier als de schalen, leeg worden terug gebracht naar de keuken.

Dit zien we als een compliment en een bevestiging dat het wederom goed heeft gesmaakt.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!!

96 » Mark en Marije uit Nederweert
Weer bedankt voor een heerlijk avond vol met lekker eten en drinken en veel gezelligheid! We hebben weer met succes iemand meegetroond naar jullie fantastische restaurant!

Tot snel!

Groetjes Mark en Marije
commentaar: Beste Mark & Marije,

Heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek en tevens voor het aan "de man" brengen van ons restaurant, want daar moeten we het TOCH van hebben!

Op die manier worden wij steeds bekender in de regio en kunnen we telkens nieuwe gasten verwelkomen!

We hopen in ieder geval dat jullie bezoekers ook een aangenaam verblijf hebben gehad in ons restaurant!

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

95 » Ankie en Jeanette uit Someren
Wat was dat lekker bij Chang Phurk!
Wij hebben vanavond genoten van een hele klantvriendelijke gastheer en gastvrouw, die ons vervolgens fijntjes uitleg gaven over het menu .... waarna we heerlijk hebben genoten van echt heel smakelijke gerechten die echt niet te pittig waren en die elk een eigen fijne smaak beleving gaven.

Een avondje genieten .... we gaan zeker terug.
commentaar: Beste Ankie & Jeanette,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Velen gingen jullie voor, maar wij beschouwen het telkens weer alsof het de 1st vermelding is. Het is en blijft fantastisch te lezen dat onze gasten het naar hun zin bij ons hebben!

Volgens de Thaise traditie staat gastvrijheid hoog in het vaandel en is samen met de heerlijke gerechten een ECHT "uithangbord" voor de cultuur die je "proeft" wanneer je in het land van oorsprong bent.

Het eten behoeft niet pittig te zijn om er van te kunnen genieten, maar dat is ook één van de dingen die men kan leren ofschoon het geen MUST is!

Graag tot ziens!!

94 » Anke uit Nederweert
Voor kerstavond hebben Thais gegeten met vier personen. De bestelling verliep zeer goed. We hadden zelfs de eerste contacten via facebook laten verlopen.
Het eten is heerlijk en je merkt dat ze alleen maar werken met zeer verse producten. De bestelling zat ook keurig verpakt en we konden het direct meenemen op de besproken tijd. We hebben diverse keren eten gehaald en altijd is de kwaliteit super !!!!! Chang Phurk is een echte aanrader voor iedereen !!!
commentaar: Beste Anke & Raymond,

Hartelijk dank voor jullie berichtgeving in ons gastenboek. Het doet ons weer telkens goed wanneer de tevredenheid van onze gasten zich uiten hierin!

Het was voor ons de eerste keer dat een bestelling via Facebook ons bereikte, daar dit altijd via de telefoon gebeurd, dan wel wordt ingesproken op onze voicemail.

Maar wij zijn blij dat jullie bestelling goed is bevallen en gesmaakt heeft. Versheid en kwaliteit van onze gerechten staan bij ons hoog in het vaandel en streven we er naar dit te continueren, ook wanneer een catering dient te worden verzorgd.

Graag tot ziens!

93 » Suzanne Manders uit Deurne
We hebben zondag 1 december weer eens heerlijk gegeten bij Chang Phurk met onze familie! Het eten is altijd voortreffelijk en je waant jezelf helemaal in Thailand. Zeer vriendelijk personeel! Ontspannen en persoonlijke sfeer waardoor je lekker op je gemak kunt genieten van het heerlijke Thaise eten! We hopen er snel weer van te kunnen genieten!!!

Groetjes

Suzanne & Mark
commentaar: Hallo Suzanne & Mark,

Dank jullie wel voor het bericht in ons gastenboek.

Hoe dan ook, het is altijd weer een verrassing!

We vinden het altijd fijn wanneer onze gasten het bij ons goed naar de zin hebben. Uiteraard dienen onze gerechten hierbij als paradepaardje voor het restaurant, maar daarnaast vinden wij ook de sfeer en de persoonlijke benadering een niet te vergeten onderdeel hiervan. Net zoals de beleving in Thailand zelf.

Wanneer dit ook zó wordt ervaren door onze gasten dan kunnen we daar alléén maar trots op zijn .. en hopen wij jullie allemaal snel weer te kunnen begroeten.

Tot ziens!

92 » Fam. Van de Moosdijk uit Nederweert
Erg lekker, verrassend, eens iets anders. Het zijn een paar reacties van de gasten op ons feest. Wij zijn erg tevreden over de catering verzorgd door Chang Phurk. Een echte aanrader...
commentaar: Geachte Fam. van de Moosdijk,

Allereerst heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het doet ons goed om hierin ook recensies te ontvangen wanneer we een catering hebben verzorgd en zijn we hier ook trots op. Zeker gezien het feit dat we OOIT begonnen zijn om voor zo'n maximaal 20 personen een catering samen te stellen en te verzorgen!

Gelet op de reacties van de gasten kunnen we alleen maar hopen op meer bekendheid in de regio, ook t.a.v. de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Graag tot ziens!

91 » Tiny Nieskens uit Nederweert
Wij hebben gisteren met onze groep van Aqua-joggers bij jullie gegeten.

Met 12 personen voelden wij ons van harte welkom en konden van de menukaart heerlijke dingen uitzoeken.
De "voorlichting" over pittig en niet-pittig was gelukkig prima! Het smaakte voortreffelijk en was meer dan voldoende! We hadden dankzij jullie een heel fijne avond met super tevreden mensen! Bedankt en tot ziens.
commentaar: Beste Tiny,

Allereerst dank voor je bericht in ons gastenboek.

Daarnaast is het voor ons altijd weer een "uitdaging" om voor een grote groep mensen, die niet zó bekend zijn met de Thaise keuken, enthousiast te maken voor onze gerechten.

Het bericht lezende kunnen we alleen maar blij zijn dat we daarin geslaagd zijn en hopen uiteraard op een vervolg in de toekomst.

Graag gedaan en tot ziens!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2014
mgbModern Theme by mopzz