107 berichten op 11 Pagina`s
   1   »

107 » Cary uit Den Haag
Op zaterdagavond met mijn zus en zwager, die het restaurant al sinds het in Asten zat kennen, bij de Chang Phurk gaan eten. Thailand is mijn tweede home country en ik eet veel Thais daarom durf ik hier te zeggen dat het eten in een woord fantastisch was; de echte Bangkok keuken.

Met veel liefde en ervaring wordt het eten vers bereidt en ik heb heel erg van de verschillende smaken genoten. Kom hier zeer zeker terug. Dit is zeker geen eenmalige ervaring.
commentaar: Beste Cary,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is al weer 3½ jaar geleden dat we vanuit Asten naar Nederweert zijn vertrokken. Desalniettemin hebben veel vaste gasten die in Asten ons restaurant bezochten, ook ons hier weer hebben gevonden.

Het concept, waar wij bekend mee zijn geworden hebben we uiteraard meegenomen en kunnen wij met gepaste trots zeggen dat we daar heel erg blij mee zijn en zo te lezen onze gasten ook .

Graag zien we u ook weer terug in ons restaurant.

106 » johan en rianne uit deurne
Weer heerlijk gegeten met grote broer! Met onze ogen dicht voelt het als of we in Thailand zijn.
We komen snel weer terug om weer heerlijk te genieten.
kap kun ka
commentaar: Beste Johan & Rianne,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het was al even wat geleden dat jullie bij ons zijn geweest maar gelukkig is het er weer van gekomen. Zeker als je iemand van de familie van onze gerechten wil laten genieten en van wat ik van je broer heb begrepen, is het precies zoals hij zich dat heeft voorgesteld. Wij vinden dat heel erg fijn en hopen jullie snel weer eens te zien.

105 » Jan Brouns uit Weert
Een hele fijne 65ste verjaardag met de familie afgesloten met een heerlijk diner bij Chang Phurk.

We waren met een grote groep (16 personen) men had mooi versierd en onze vriendelijke gastheer had voor een mooie gezellige tafelindeling gezorgd. Het was wel spannend; 10 personen uit onze groep kende de Thaise keuken niet maar waren super blij verrast. Met de hele groep zeer goed en lekker gegeten.

Chang Phurk een grote pluim van ons allemaal. Wij kunnen echt ieder aanraden om hier te gaan dineren. Onze nieuwkomers in de groep zijn overstag wat betreft de Thaise keuken en natuurlijk de vriendelijke en goede uitleg over de gerechten door onze gastheer.

We hebben een super leuke gezellige avond gehad in jullie gezellig knus restaurant. Nogmaals, dank je wel voor het lekkere eten, gastvrijheid en mooie afsluiting van onze verjaardag.

We komen gauw weer aan om te genieten van jullie lekkere gerechten.

Groetjes en tot ziens, Jan en Annemieke
commentaar: Beste Jan & Annemieke,

Heel hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Ondanks dat het niet de eerste keer is dat wij een grote groep mogen ontvangen in ons restaurant, blijft het altijd weer een spannend gebeuren, want er zullen altijd gasten bij zijn die nimmer de Thaise keuken hebben geprobeerd en wellicht een bepaald beeld of schrik hebben voor de "hete" gerechten.

Gelukkig konden we hen over de streep trekken en overtuigen dat er ook milde gerechten worden geserveerd, maar qua smaak, authentiek zoals dat in centraal Thailand wordt gegeten.

Daarnaast vinden wij het altijd fijn als er zoveel tevreden gasten zijn en zeker op een bijzonder moment als een 65ste verjaardag, wat altijd een memorabel is en met fijne gedachten hiernaar wordt teruggekeken.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

104 » Dunja uit Eindhoven
Wij hebben hier vorige week super lekker gegeten!! Wij waren hier met 6 personen en ieder van ons ging tevreden naar huis
De gerechten zagen er prachtig uit en het smaakte perfect! Ik heb niks op het eten aan te merken.

De bediening was goed, wij hebben niet te lang hoeven wachten op ons eten en/of drinken.

Wij zullen zeker nog eens terugkomen. Ga zo door Chang Phurk!

Met vriendelijke groet,

Dunja
commentaar: Beste Dunja,

Heel hartelijk bedankt voor je bericht in ons gastenboek.

Wij zijn blij om te lezen dat jullie bezoek aan ons restaurant door iedereen (en vanwege verschillende aspecten) als een positieve ervaring werd bezien.

Wanneer wij jullie ook nog eens kunnen begroeten bij een volgend bezoek, dan is dit wederom een bevestiging dat we nog steeds op de goede weg zijn om onze gasten een gezellige avond te bezorgen.

Graag tot ziens!

103 » Jacques en Toos uit Weert
Wij hebben hier met 6 personen erg lekker gegeten. Een beetje Thailand geproefd voor onze eerste a.s. Thailand vakantie.
commentaar: Beste Jacques & Toos,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij hopen dat onze heerlijkheden jullie een goede voorstelling hebben gegeven van het eten die je in Thailand in veel restaurants kan verwachten en dat bij terugkomst van jullie eerste vakantie ons het een en ander komt vertellen!

Wij wensen jullie heel veel vakantie plezier!

102 » kathleen en robrecht uit neerpelt
Zeer lekker gegeten met een goede bediening.

Zeer groot pluspunt is de grote keuze aan vegetarische gerechten.

Prijs/kwaliteit 10/10.
commentaar: Beste Kathleen & Robrecht,

Heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het doet ons altijd weer goed wanneer wij ook onze zuiderburen in ons restaurant mogen begroeten en ook bekend kunnen worden in het mooie België.

Veel landgenoten zijn jullie al voorgegaan om van onze, al dan niet vegetarische heerlijkheden te genieten en daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

In ieders geval tot ziens!

101 » harrie uit budel
Wat moet ik ervan zeggen?

Ik ben een ontzettende liefhebber van Thais eten en heb zelf een Thais restaurant uitgebaat en ken bijna elk Thais restaurant in een omtrek van 100 km .. en toch kom ik meestal 2 x per week hier naar toe, zegt genoeg denk ik!

oh, ja tot vanavond

gr Harrie
commentaar: Hallo Harrie,

Hartelijk dank voor je bericht in ons gastenboek!

Het zegt inderdaad héél véél dat we jou ~ en menige mede bezoeker van jou ~ minimaal 2 x per week terug zien in ons restaurant.

Daarnaast genomen het feit dat je zelf een Thais restaurant hebt uitgebaat en dus ook de fijne kneepjes van de keuken kent, zien we ook als een geweldig compliment in de toch al moeilijke tijd waarin de horeca zich bevindt.

We hopen jou (en mede-bezoekers) nog vele jaren te mogen begroeten.

Tot wederziens!

100 » Roy en Connie uit Swalmen
Op onze 15e trouwdag hebben we weer heerlijk gegeten bij Chang Phurk. Als liefhebbers van de Thaise keuken voldoet alles aan onze verwachting. Zeer goed eten, vriendelijke bediening en erg knus. Het uurtje rijden hebben we er zeker voor over. Tot de volgende keer !!!
commentaar: Beste Roy & Connie,

Wat fijn om te lezen dat jullie 15e trouwdag met een heerlijk dinner bij ons hebben doen afsluiten. Aangezien jullie bij ons menig keer zijn komen eten, lijkt het er op alsof er ook met ons een soort verbond is gesloten .. wij vinden het absoluut tof dat zelfs een uurtje rijden jullie niet weerhoudt om van onze gerechten te komen genieten!!

Tot de volgende keer maar weer!

99 » leon & karin uit nederweert eind
Een fijn paasweekeind afgesloten met een heerlijk diner. Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We hebben jullie meteen even gedeeld op fb om wat reclame te maken.
commentaar: Beste Leon & Karin,

Dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Ofschoon Pasen alweer even achter de rug ligt is elk bericht een geschenk op zich! Het klinkt misschien cliché-achtig maar het is wel zo! Niets is fijner als onze gasten voldaan en tevreden huiswaarts gaan, om vervolgens ons via de huidige communicatie middelen aan te bevelen. Waarvoor onze oprechte dank.

Graag tot ziens!

98 » Patrick uit Venlo
Vorige week er weer eens gegeten en dat was weer bijzonder, zoals gewoonlijk. Zelf eens het Thaise dessert geprobeerd en dat was erg lekker ! Voor herhaling vatbaar.
Vandaag kom ik langs om een afhaalmenu voor mijn vrouw en mezelf mee te nemen. Ze liggen niet op de route, maar rijd er graag voor om...ben benieuwd straks...
commentaar: Hallo Patrick,

Zoals je reeds hebt geschreven hebben we je inderdaad weer mogen begroeten in ons restaurant. Bovenal vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van onze gerechten onze bezoekers doen terug komen, dus wat dat betreft hebben wij zeker geen klagen.

Overigens is het voor ons geen vanzelfsprekendheid dat er een bericht in ons gastenboek verschijnt en zijn we hier altijd weer blij mee ook al is het de 2e of 3e bericht van één en dezelfde bezoeker. Ze zijn altijd welkom!

Daarnaast vinden wij het geweldig dat er zelfs een andere route wordt genomen om speciaal bij ons afhaalmenu te bestellen.

We hopen dat jullie er heerlijk van zullen eten!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2014
mgbModern Theme by mopzz