123 berichten op 13 Pagina`s
   1   »

123 » 2 stellen uit Heythuysen / Roggel
Op advies van vrienden gereserveerd.
Vanaf het begin tot het einde vol verrassingen.

Heel erg lekker gegeten, en wij komen zeker terug.

Dit was een pakjes avond, waar jullie mooi hebben uitgepakt.
commentaar: Beste stellen!

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij vinden het óók fijn om eens voor de goed Heilig man te spelen en zeker op pakjes avond. Natuurlijk draait dan alles om verrassingen zoals wij dit ook vinden wanneer we weer nieuwe gasten kunnen begroeten en als het een gezellige en heerlijk avondje is geweest

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

122 » Richard Rupert uit Hengevelde
3 op 4 december in het hotel geslapen en in het restaurant gegeten in een woord geweldig.
Als ik in de buurt kom kom ik zeker terug.

Bedankt.
commentaar: Beste Richard,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Het is niet vanzelfsprekend dat hotelgasten ons restaurant bezoeken, maar dat neemt niet weg dat we dit heel erg waarderen wanneer men komt dineren. Daar het restaurant pal achter het centrum is gevestigd geeft de hotelgast meer keuze mogelijkheden om daar een diner te gaan nuttigen, dus dan is elk bezoek van een hotelgast zeer welkom.

Graag tot ziens.

121 » Ton & Denise Buining uit Cothen
Morgen al weer een week geleden dat wij met 3 personen bij jullie hebben gegeten en genieten nog steeds na. Mild of spicy voor ieder wat wils, mooi opgediend, heerlijk klaargemaakt en gemoedelijke ambiance.

Iedereen werkt er duidelijk met plezier. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, voor ons jammer dat jullie niet dichterbij zitten.
commentaar: Beste Denise & Ton,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het komt regelmatig voor dat onze gasten uit verschillende delen van het land langs komen en daar zijn we zéér blij mee. Wij zijn daar altijd benieuwd naar en hebben het meer gehoord dat onze gasten het restaurant bij hen in de buurt wilden hebben.

Daarnaast proberen wij met onze uitgebreide menukaart het iedereen naar de zin te maken en is zeker een gemoedelijke ambiance uiteraard óók heel belangrijk.

Ons uitgangspunt is dat wij een stukje Thailand binnen de landsgrenzen willen brengen en dit uitdragen aan onze gasten.

Het spreekt voor zich dat we u graag weer bij ons willen begroeten!

Tot dan ziens!

120 » Familie Baijens uit Weert
Wat hebben we lekker gegeten. Restaurant Chang Phurk is echt een aanrader. Wat we ook belangrijk vonden is dat er rekening word gehouden met de wensen van de gasten.
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Wij zijn blij dat u bij ons het goed naar de zin heeft gehad. Buiten het feit dat wij kwaliteit willen leveren met onze gerechten, vinden wij ook de persoonlijke benadering en aandacht zeer belangrijk.

Hiermee hopen wij onze gastenkring te vergroten.

Graag tot ziens!

119 » Mariette uit Den Haag
Mijn man en ik hadden een lang weekend in Weert geboekt. Als je veganistisch eet, zoals ik, moet je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent als je een weekendje weg gaat. Na wat googelen kwam ik Chang Phurk tegen.

Ik heb een mailtje gestuurd om te vragen wat er mogelijk was voor mij. Ik kreeg van Koos, de eigenaar, duidelijke uitleg en kon aangeven wat ik allemaal wilde vermijden. We besloten voor 2 avonden (donderdag en zaterdag) een tafeltje te reserveren.

We werden zeer vriendelijk ontvangen en er was ook de avond zelf weer goede uitleg over de mogelijkheden. Aangezien ik ook geen olie gebruik werd het gerecht speciaal voor mij in de groentebouillon bereid. We hebben allebei heerlijk gegeten. We keken echt uit naar de zaterdag.
Zaterdag werden we meteen herkend en werd er zelfs nog een tip gegeven voor een ander gerecht waarbij de biefstuk vervangen kon worden door tofu. Ook dit was erg lekker.

Na een gezellig gesprek met Koos, die net als wij oorspronkelijk uit Den Haag komt, verlieten wij met een voldaan en tevreden gevoel dit gezellige, gastvrije restaurant.

Nogmaals bedankt voor jullie goede service. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.

Groetjes Henk en Mariëtte Budel uit Den Haag.
commentaar: Beste Mariëtte & Henk,

Heel erg bedankt voor jullie bericht in ons gastenboek.

Zoals aangegeven besteden wij altijd veel aandacht aan onze gerechten en menu's en is het ons niet vreemd dat we regelmatig vragen krijgen m.b.t. vegetarisch / veganistisch eten.

Gezien de ervaring die we hebben t.a.v. vegetarische gerechten is het een kleine stap naar veganistisch, maar toch ook wel weer een uitdaging te meer een geslaagd diner op tafel te zetten. Gelukkig is het allemaal gelukt. Uiteraard zijn jullie altijd van harte welkom wanneer je toevallig in de buurt zijn.

Tot dan ziens zullen we dan maar zeggen!!

118 » Rob en Astrid uit Helmond
Gisterenavond voor het eerst bij Chang Phurk gegeten en eigenlijk voor het eerst Thais. Het restaurant oogt gezellig. Na het bestuderen van de indrukwekkende menukaart, begonnen met een heerlijk kippensoepje vooraf. Jeetje dat was lekker, dat schept verwachtingen.

Mijn keus was Khang Khowa Hoi Mangpoe Sabparod, op zijn Nederlands, Mosselen in rode curry, kokosmelk, ananas en citroen blaadjes.
Nu eet ik wel vaker mosselen en je zou denken niets specials… totdat het gerecht voor mijn neus stond dit was anders, dit was overheerlijk lekker.

De bediening was uitstekend en heel vriendelijk. Met de bediening bedoelen wij de twee dames (kokkin) en gastheer die wij gezien en gesproken hebben.

Hier ga ik vaker naar toe, superlekker voor een betaalbare prijs….

Oh ja nog bedankt voor de koffie en thee, de cd klinkt als muziek in mijn oren, Desperado ….

Rob en Astrid
commentaar: Beste Astrid & Rob,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het is en blijft altijd weer een verrassing wanneer gasten de moeite nemen om ter aanvullen iets te willen schrijven over hun 1e ervaring.

Gelukkig is dit positief uitgevallen en zijn we blij dat dit het zelfde effect heeft gehad met het bezoek aan ons restaurant.

Niets stemt ons méér tevreden wanneer de gasten met een voldaan gevoel weer naar huis gaan met wat gezellige muziek op de achtergrond en gaandeweg de beslissing nemen om bij ons terug te komen. Voor ons is dan ook de avond weer geslaagd.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!!

117 » Eleonore en Rita uit StHuibrechts Lille Belgie
Wij zijn blij jullie restaurant aan ons kleine lijstje te kunnen toevoegen.
Alhoewel wij niet veel eten, genieten wij van de hoofdgerechten.
Wij zullen zeker regelmatig terugkomen.
Jammer dat het voor ons te ver is om af te halen!!
Van ons mogen jullie een ster hebben hoor.
groet van eleonore en rita
commentaar: Beste Eleonore & Rita,

Het doet ons veel plezier een bericht van u in ons gastenboek aan te treffen.

Het genieten zit inderdaad niet alléén in het vele maar als het genoeg is. Inderdaad zal, gezien de afstand, het afhalen niet tot de mogelijkheden behoren, maar daarvoor zal een avondje uit naar ons restaurant dubbel zo goed smaken, tóch?

Graag tot ziens.

116 » Peter & Monique uit Weert
Na een tip van een kennis zijn wij hier vanavond voor het eerst komen eten. Bij binnenkomst hadden wij de laatste vrije tafel.

We hebben voor het menu gekozen zodat we zoveel mogelijk smaken konden proeven en zijn daarin niet teleurgesteld!
Het gebruik van de verse ingrediënten en de korte bereidingswijze leidde tot heerlijke gerechten.

De goede service maakte deze avond compleet. Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker nog eens terug dan wel om het afhaalmenu te proberen of te komen eten.
commentaar: Beste Monique & Peter,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Het doet ons goed te lezen dat steeds meer bezoekers ons via diverse kanalen weten te vinden, hierbij is zeker de mond tot mond reclame van belang.

De Thaise keuken staat, wegens het gebruik van verse ingrediënten en producten er om bekend, kwaliteit gerichte en smaakvolle gerechten op tafel te zetten en wij zijn blij dat u dat ook op deze manier heeft ervaren.

Wanneer alles wordt gepresenteerd met de alom bekende hartelijkheid en service gerichtheid, dan is een avond, zoals u die heeft ervaren hopelijk voor herhaling vatbaar, desgewenst voor een afhaalmenu.

Graag tot de volgende keer.

115 » Rob en Ruth Schutgens uit NEDERWEERT
Weer eens voor de zoveelste keer lekker gegeten bij dit uitstekende restaurant. Er is een ruime keuze aan gerechten, wij prefereren de diverse menu mogelijkheden om zo uitgebreid kennis te maken met de Thaise keuken.

Men weet ons steeds weer te verrassen. Een echte aanrader. Nederweert heeft meer in huis dan menigeen denkt. Echt een topper.

Niet te vergeten de hartelijke ontvangst en de ambiance. Volgens ons zeker een "*'" (ster) waard. Wij blijven komen.

Bedankt dat wij zo mogen genieten.

Ruth en Rob Schutgens,Nederweert
commentaar: Beste Rob & Ruth!

Heel erg bedankt voor het schrijven van een bericht in ons gastenboek.

Ook voor ons is het telkens weer een verrassing als óók onze vaste klanten hierin een bericht plaatsen. Wij zien het zeker niet als een vanzelfsprekendheid en zijn we daarom altijd blij wanneer men hiervoor de moeite wil nemen.

Dit getuigd al van blijk van waardering voor de manier waarop wij onze heerlijkheden bekendheid willen doen geven in de deze regio tot aan over de provincie grenzen.

Gezien het feit dat jullie regelmatig bij ons komen dineren is tevens ook een bevestiging dat wij op de goede weg zijn.

Wij zouden het GEWELDIG vinden als wij met een "*'" (ster) zou worden bekroont, echter hebben wij geen idee of dit überhaupt voor Thaise restaurants bestaat of zou kunnen. Wie weet gaat dit ooit nog gebeuren!

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

114 » Marc & Jeanette uit Budeldorplein
We hebben er nou 5 maal gegeten en alle 5 x goed. Zeker prijs/kwaliteitsverhouding. ik zou wel reserveren. Op naar de volgende keer. Eet smakelijk.
commentaar: Hallo Marc & Jeanette,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Dat het nu al de 5e keer is dat u ons restaurant heeft bezocht doet dat ons veel goeds. Wij zijn ons bewust van het feit dat het geen vanzelfsprekendheid is wanneer onze gasten met de regelmaat van de klok terugkomen en kunnen/mogen we ons hiervoor alleen maar gelukkig prijzen. Dit proberen we door onze prijs/kwaliteitsverhouding zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Het is inderdaad aan te raden, zeker wanneer het weekend nadert, om hiervoor te reserveren.

Graag tot ziens.
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2016
mgbModern Theme by mopzz